Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo jos jednog nistavila :zgran: ...
uzeo sam foru od kovacm-a za taskbar(gore) i da znas da se razlika primecuje...
;)

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    63.5 KB · Pregleda: 117
  • untitled2.JPG
    untitled2.JPG
    75 KB · Pregleda: 117
  • untitled3.JPG
    untitled3.JPG
    157.2 KB · Pregleda: 147
Poslednja izmena:
evo i ja prebacio taskbar gore :)

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    228.5 KB · Pregleda: 204
Poslednja izmena:
ivan_s je napisao(la):
Za danasnju prosecnu desktop konfiguraciju je apsolutno nebitno da li cete ukljuciti par widgeta. To je cista stvar ukusa... Ja recimo vise volim weather plugin za firefox, ne treba mi tokom celog dana da odvlaci paznju ali kada zatreba jedan klik i informacija je tu. Sto se tice kalendara mislim da nije neophodno, ali Informer widget je odlicna stvar. Navikao sam se na njega, koristim gmail, rss, disk, cpu i mem meter, uptime i trash senzore. Odlicna stvarcica + estetski doprinosi puno.

Meni gmail i RSS nece da rade sa informerom....

taskbar gore

nije fora od kovaca vec sa 99% desktop-a (Atari TOS, Amiga Workbench, C64 Geos, GEM, MacOS... izgleda svi osim windows-a po defaultu :) )

nemam pojma... Gnome ima gore meni-liniju (kao MacOS) a KDE ima menije u prozorima programa i task bar dole - kao windows. right?... kao i NextSTEP, RISC OS ... :)

Cime radite ove modove, interesuje me neki software sa kojim se moze odraditi sto vise, tj.da se stavi sto vise licnog pecata.Pozdrav, a ako moze neki link+neki GUSAR

Sa programom koji je neko ovde spomenuo, XPize, uspeo sam da mi na desktopu budu male ikonice u list view-u, ali posle svakog restarta ikone mi se vracaju u normalnu velicinu, da li neko zna kako to da resim?

pa nemoj da restartujes :d

joke :D

www.deviantart.com imas tamo sve sto je potrebno... Ja ne volim programe tipa StyleXP ili cak Aston Shell jer sa samo malo truda mozes lepo uskladiti neki visual style, ikonice i lep wallpaper. Jedino ti treba uxtheme patcher koji mozes skinuti odavde.

Poslednja izmena:
Zahvaljujem, ja cu pokusati da napravim Ferrari SIKN

refresh :)

Poslednja izmena od urednika:
@ Illidan:
Da li mozes da okacis sliku ? Izgleda extra.

@mods
Mozete da obrisete ovaj post posto se Illidan javi.Poz

Ljudi kako da promenim boju toolbar-a, downloadovao sam neki od ovih programa i nemogu nista veliko da uradim.Pozdrav

Monitor je TFT, pa se nece moci skinuti :)
Nego ozbiljno recite mi sta ste koristili za bojenje starta, i za menjanje izgleda explorera?

Ja nisam nesto skapirao, ove teme sto vi koristite(znaci menjanje izgleda taskbara, star menija....explorerovog prozora...) su delo nekog drugog.E to je vec malo glupo, nego moze li se to samostalno napraviti?

Ako je tebi glupo ne mora da znaci da je i drugima.

veske je napisao(la):
Ja nisam nesto skapirao, ove teme sto vi koristite(znaci menjanje izgleda taskbara, star menija....explorerovog prozora...) su delo nekog drugog.E to je vec malo glupo, nego moze li se to samostalno napraviti?

Pa moze covek i sam da naslika sliku pa da je okaci na zid, sto bi kupovao, a? :D
Ja u zivotu ne bi nasa vremena volje i zivaca takvim glupostima da se sam bahcem, i mislim da tako razmislja 99%usera... eto ti odgovora

Ja mislio vi to samostalno radite, handmade, a ono nesto tipicno sto svi mogu da stave.Evo ja sam napravio autenticne zvukove za ferrari, neke wallpapere, screensaver....promenio sam bootscreen koji je takodje handmade....I sada mi je potrebno da obojim tasbar u crveno, i da promenim ikonicu starata.Aj pa uzdravlje

Off-Topic: Veske, lud si kao struja. :)

evo hand made wallpapera :)

btw jel postoji neka fora naWin PrCu da se umesto bitmape pri bootu prikazuje neka slika u hires sa recimo digitalnim satom i da se fade-uje... to postoji na amigi odavno i extra, extra izgleda!!!

Prilozi

• desktopmk.jpg
    desktopmk.jpg
    148.7 KB · Pregleda: 143
Poslednja izmena:
Jesam lud sam, ali sada mi laptop izgleda fancy.Jos samo da nagovorim cacu* da mi da da ga ofarbam auto lakom i na konju sam.

*laptop je njegov

I jos kad bi ga odradio kao u onom filmu,dal se bese zvao Hakeri,sa mladjanom a vec doooobro sisatom Andjelinom Dzoli,da bude maskirne boje,znas koja bi faca bio u drustvu! :D ;)
Pozdrav ,)

Evo i ja da okacim:

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    97.1 KB · Pregleda: 178
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno