Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Worf je napisao(la):
Display properties, Appearance, Advanced, za Item izabereš Icon i staviš size 16, i voila!
Aha. 10x :wave:

Meni sve radi...I sad mi je desktop konacno extra samo ne mogu da nabudzim onako velike ikonice...

Da,zanimljiva je ova stvarcica ali ne da usporava komp nego je to strashno...Tako da verovatno ide sve na staro...

alienware ti usporava ili nesto drugo ?

@shiki mozak: podesi ti desktop kao i moj pa cesh da vidish kako ima da leti (sto je bitnije nego da izgleda "FENSI" jer sta god da radish na kompu, necesh da sedish i da se divish svom desktopu nego cesh da radish nesto "u nekom programu, ili pak igrice u FULL SCREEN-u" pa necesh ni da gledash desktop)

AyS^ je napisao(la):
alienware ti usporava ili nesto drugo ?

Pa da,od kad sam ga instalirao bash se usporio,vreme dok se ukljuci komp se produzilo do j.j. tako da ce verovatno stari desktop da se vrati...

to je moj desktop, volim da bude cist i plav!
sve ikonjice su u jednom sidebaru i quicklanchu...
meni odgovara iako niko ne moze da se snadje ... :banana:

Prilozi

• desktop3.JPG
    desktop3.JPG
    94.3 KB · Pregleda: 201
  • desktop2.JPG
    desktop2.JPG
    92.6 KB · Pregleda: 151
  • desktop1.JPG
    desktop1.JPG
    123.7 KB · Pregleda: 217
@apocalypse: Odlicno, jako je dobar. Jedino sto mene iritira taj bar sa strane, ali sve ostalo je u mom stilu. Pogotovo mi se svidja sto si dodao te opcije na my computeru, treba i ja da ih dodam, nisam se nikada setio toga.

Shiki Mozak je napisao(la):
Pa da,od kad sam ga instalirao bash se usporio,vreme dok se ukljuci komp se produzilo do j.j. tako da ce verovatno stari desktop da se vrati...

meni najnormalnije sve radi...obrisi ranije sve sto si imao za modovanje_windowsa i ostavi samo alien-a,meni radi najnormalnije sve . . .bootuje se tipa prodje jedan -ipo red onaj ,)

:d

PS: Nikad nemojte da date ortaku da vam sedne za komp

Prilozi

• desktop-2.jpg
    desktop-2.jpg
    72.2 KB · Pregleda: 271
AyS^ je napisao(la):
meni najnormalnije sve radi...obrisi ranije sve sto si imao za modovanje_windowsa i ostavi samo alien-a,meni radi najnormalnije sve . . .bootuje se tipa prodje jedan -ipo red onaj ,)

***,znaci sve je cisto provereno jer sam formatirao hard-ove pre pet-shest dana tako da nema shat...Jedino shto sam i kaspersky instalirao po prvi put u zivotu pa je i do njega ali i ovo ga kida...

Uuuuuuuuuu, briši kasperski! Stavi AVG Free i nemaš problema!

Shiki Mozak je napisao(la):
***,znaci sve je cisto provereno jer sam formatirao hard-ove pre pet-shest dana tako da nema shat...Jedino shto sam i kaspersky instalirao po prvi put u zivotu pa je i do njega ali i ovo ga kida...
kasperski te *ebe a ne alien ! :d

Verovatno ce da bidne neka velika promena,komp mi radi kao da ima 500 mhz i 128 rama:(

tnx mastermind...
side toolbar drzim da mi ikonice ne prave krs na desktopu, iako sam u start meni stavio jedan moj folder sa svim precicama...
onako najcesce drzim desktop, ali evo malo u red varijanti:

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    70.6 KB · Pregleda: 183
  • untitled2.JPG
    untitled2.JPG
    89.8 KB · Pregleda: 191
ne znam da li da stavim sliku desktopa :D

illidan je napisao(la):
ne znam da li da stavim sliku desktopa :D

Stavi, stavi, evo mog update-a... :bottle:

Prilozi

• lukadesktop.jpg
    lukadesktop.jpg
    145.3 KB · Pregleda: 138
evo (warning nije za mladje od 18 godina)... :bottle:

illidan je napisao(la):

Da li je moguce da bi ovo drzao ili drzish za pozadinu...?

bolesno... a :bottle:

:wall:

evo normalniji :D

illidan je napisao(la):

Što ne stavi sliku bez ikonica? Sad moram da ih skidam!

Poslednja izmena:
Voleo bih da gledam desktope... Ne prepiranja. MOLIM VAS da bude bez off-topic-a. :(

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno