Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U bre, kad pogledam ove ostale slicice, ja ispadoh najgori od sve dece.

Priznajte vi ste samo nasminkali Desktop za prikazivanje na forumu.

Evo ja poskidao sve sa ovog sajta shto mi je NEO GEo dao,mislim sve shto mi se svidelo...I sad me zanima kako da stavim onaj skin kad mis e pali windows i kako da ucitam teme koje sam skinuo...?

Pozdrav za kUdtiHaEX-a!! ;)

Nije bas Windows mod ali je mod :)

Prilozi

• apple.jpg
    apple.jpg
    280.8 KB · Pregleda: 257
@del boy: ja ne bih izdrzao ni 2 minuta na tom racunaru. Odmah format c: !
@nocna ptica: desava se to i meni kada samo bacam fajlove na brzaka na desktopu i nikako da ih sredim (dodushe ne bash da napunim ceo desktop, ali bar pola). Zato sam napravio "fast folder" (pogledaj moj desktop) i u njemu drzim sve ono sto se nakupi iz dana u dan. Jer obozavam da mi desktop bude "cist" (2-3 ikonice) :)

@all: btw ja koristim Win XP (to sam zaboravio da kazem) jer po izgledu moze da se sakljuci da je neki drugi.

Poslednja izmena:
Stator je napisao(la):
Nije bas Windows mod ali je mod :)

kVirc sux bre, kako te ne mrzi da koristis to :) XChat rulz :D

KVirc koristi qt biblioteke tako da mi se super uklata u moje "eyecandy" okrizenje :) X-chat mi je ruzan za sve pare. A imaju slicne ocije.

Ma tvoje eyecandy okruzenje je no comment :D X-Chat ima dobre GTK teme, ne znam sta je tebi tu ruzno :p

@DamjanMX

Reci mi, molim te kako si napravio da ti budu takve ikonice na desktop-u?

Smanjiš veličinu ikonica na 16x16.

Ja tek sad vidjeh temu, ali posto nisam pri kompjuteru, ne mogu okaciti sliku desktopa direktno. Ali tu je zato prvi link u potpisu:

dr.Tiristor je napisao(la):
Recimo TuneUp Utilities... Koji sadrži TuneUp Styler. I lepo startuješ Styer, appearance i podesiš 16x16.

Da li u XPize-u mogu da se menjaju teme ili je to to????? Super je ova default ali ja hoću još!!!!!!!

Pa skinuo sam neki luna blue mod i nema ga nigde. Ovaj XPize izgleda ne služi ničemu u vezi tema. Gde vi downloadujete teme?

Ronnie Coleman je napisao(la):
Recimo TuneUp Utilities... Koji sadrži TuneUp Styler. I lepo startuješ Styer, appearance i podesiš 16x16.
A mislio sam ovako iz win-a na divljaka... Ne volem te tume up i ostalo... Volim enostavno!

Display properties, Appearance, Advanced, za Item izabereš Icon i staviš size 16, i voila!

Evo moje!

Prilozi

• slika bench 1.jpg
    slika bench 1.jpg
    488.7 KB · Pregleda: 226
hvala,za one koji ne znaju preciznije sa DIAl UP-om prog zauzima 66 MB

Pa kako da odradimo onda neshto slicno tvome desktopu tj. isto tako crno da bude???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno