Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
illidane ovo je extra zanimljivo, ali deluje bolesno :)
PS
Da jos nisu iscrtani prozori delovalo bi totalno apstraktno.

hehehe... trazim neki wallpaper... ovo sam samo stavio, nego niko ne kaze nista za pidgin status ikonice transparent :D

Ama ljudi, kupite monitore u boji... :p

Ljudi kako da ubacim costum ikone u objectdock ??
Znachi skinuo sam neki pack i u njemu su ikone u .png formatu. Sad zelim da zamenim samo za TC i uTorrent poshto one njihove default kad stavim na objectdock su ruzne i mutne...

2hxwo52.png

Slika govori vishe od 1k rechi...

Hvala :)

ispod mene je :D

edit: 503 posta u ovoj temi LOL

Poslednja izmena:
Evo mog prvog moda:

:wave:

Hvala ljudi na info-u za gadgete :)

Poslednja izmena:
kakve su ti to mutne ikonice?

a i taj visual style ima beli shadow na fontovima...

Kako mutno ?? Meni je lepo :)

A kako da uljuchim taj beli shadow ??

Nema sta da ukljucujes, pogledaj na taskbaru kako ti sljaste slova belo oko kontura ;)

pablo, meni je taj tvoj dock jedan od lepših koje sam video i ikonice mi se baš sviđaju (ne znam što illidan misli da su mutne - možda nije povećao screenshot skroz?), a ta bela senka oko fontova na taskbaru jeste malo bezveze imho... ali, takav je vs, šta da se radi :)

sve u svemu: ok! :)

kakve su ti to mutne ikonice?

a i taj visual style ima beli shadow na fontovima...

Ikonice su mutne zato sto je prebacio standardne ikonice sa desktopa (16x16) u dock koji je verovatno podesen na velicinu 64x64. Mada si to verovatno ukapirao i sam.

Jel mozes da mi preporucish neki dobar skin za tabbed docks? Hteo bi i ja malo da te kopiram (tj. RCW-a :p).

Bio bi zahvalan ako bi ukratko naveo shta si sve koristio :)

:)

ObjectDock 1.9 plus & Yahoo Widgets ( Digital Clock / pa onda ova dva neznam moracu da pogledam kad budem kuci / Yahoo Weather / Calendar ) & Neki Leopardov skin

Ikonice su mutne zato sto je prebacio standardne ikonice sa desktopa (16x16) u dock koji je verovatno podesen na velicinu 64x64. Mada si to verovatno ukapirao i sam.

Preneshene sa desktopa su samo RadLight, XFire, DVB Dream i Everest stim da ove dve zadnje nisu mutne... Valjda cu srediti i one prve dve da nibudu mutne...

I josh jedno pitanje: kako da ubacim costum ikonice za naprimer HDD-ove ??

Hvala :)

20.10.2008

Ako neko ide negde u inostranstvo u narednom periodu... Neka mi se javi u vezi kupovine Nike modela koji su nedostupni u Srbiji... :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno