Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Super ti je mod. ;) Nego ne znam da li neces ili ne znas da skines " smece " sa deska . . . :D

Potredno je da izbrises {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
u Registry Editor-u, a do njega dolazis prateci: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace
:d

I think it will look much better that way my friend ;)

Hvala na sugestijama :wave:
Ucinjeno :) kanta je maknuta :happy:

Prilozi

• Desk.jpg
    Desk.jpg
    233.2 KB · Pregleda: 112
@Micika sta ima tu sve od widgeta i dodataka, koja je tema, ikonice itd. bas je lepo sve uglobljeno :D

Hvala na sugestijama :wave:
Ucinjeno :) kanta je maknuta :happy:

Pa da, sada je to to ;)

@Micika sta ima tu sve od widgeta i dodataka, koja je tema, ikonice itd. bas je lepo sve uglobljeno :D

Sat: Analogue Vista CLock ( ovu temu mozes skinuti sa njegovog sajta ( nema poseban naziv ) )

Ikonice: Ave desk 1.3 ( Tema: Mikro sa DA )

Object dock dole ( Tema: ecqlipse_2 )

Yahoo widgets ( widescapeWeather i SimplInfo )

Wall je modovan malo ( crno beli luk dole ) by me ;) , ako nekome treba postavicu ga :)

I naravno "fuji" tema za Vistu sa DA ;)

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam win moddovao gadno, iskljucio autorun :smoke:

Poslednja izmena od urednika:
that's hard modding :) ja sam nasao sebi extreme temu... Stavljam cim mi racunar bude online again :) a za sada trenutni desktop :p

feqrgz.png

Kako te sluzi taj E71? Jesi zadovoljan njime? Tastatura? :)
I jesu konacno omogucili da sami menjamo ikonice kao sto to moze kod P1 i M600?

telefon je odlican, brz, dobra baterija. tastatura je kvalitetno odradjena, vec sam navikao na qwerty :) evo visim na netu pomalo preko wifi, odlican je, access point mi je na krovu, a ja sam u prizemlju. gps je ok, mada probao sam samo na putu od subotice do novog sada (garmin). kako mislis na menjanje ikonica? mozes da stavis temu sa promenjenim ikonicama. ili mislis da sam stavis ikonicu za program koju zelis?

Poslednja izmena:
dock dole na slici je Jet Leopard ili tako nesto, imam ga ako hoces okacicu ga, u pitanju je background za ObjectDock

dock dole na slici je Jet Leopard ili tako nesto, imam ga ako hoces okacicu ga, u pitanju je background za ObjectDock

Znachi skinem ObjectDock ( koju verziju da skinem ?? ) i onda mu stavim ovaj skin ?? Ajde okachi ako te nemrzi.

1.9 plus

Znachi skinem ObjectDock ( koju verziju da skinem ?? ) i onda mu stavim ovaj skin ?? Ajde okachi ako te nemrzi.
1.9 Plus skini, on je zadnji za sada, mada vreme im je da prave noviji koji ce biti vise kompatibilniji sa vistom... Skin kopiraj tamo gde si instalirao dock pa u backgrounds folder

Prilozi

• Jet Black Leopard.rar
    42.1 KB · Pregleda: 61
odakle ti taj skin :p

Poslednja izmena:
^^ mi lajkz it..
koje su to ikonice?

hFala... :d

Tema je perverzija :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno