Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahahaha... dobra ti ova fora za VS :D
jeli gotov leo?

You've been Rickrolled. :p Leopard je na 95%. Nedostaje mi Leopard Finder Toolbar. Čekam resources pa da polako privodim kraju. I, naravno, da dodam substyle sa cubed squared izgledom.

Poslednja izmena:
evo jos jedna cool stvarcica do mene, dock ikonice vise i klate se, malo sam sredjivao sidebar ali jos nije final nista. Jos uvek sam u potrazi za Docklets-ima za AveDesk...

Prilozi

• screen3.jpg
    screen3.jpg
    129.7 KB · Pregleda: 159
evo jos jedna sa extra cool temom koja je animirana btw u pitanju je Project Aero Theory tema, ah da evo i firefoxa malo "nabudzenog"

Prilozi

• screen 4.jpg
    screen 4.jpg
    275.9 KB · Pregleda: 115
  • screen 5.jpg
    screen 5.jpg
    202.3 KB · Pregleda: 116
Poslednja izmena:
evo ga jos jedan, sada sa WB skinovima, btw jedva namestih sugavi windowblinds da radi :p, tema je Aero Metal

Prilozi

• WB screen.jpg
    WB screen.jpg
    246.1 KB · Pregleda: 114
Poslednja izmena:
update...

Poslednja izmena:
ja se vratio na xp :)

hahaha... Ronnie jeli gotov Leopard :D

morao sam...:D

kutija sta kazes sada :)
moze li da prodje :p

Moze da prodje :)
Daj temu :)

Nah ne dopada mi se :(

to je najbolji sto sam nasao.

:)

Prilozi

• disturbing...do not create.jpg
    disturbing...do not create.jpg
    420.2 KB · Pregleda: 90
Mozete li mi molim vas reci koji jos program postoji ili da je praktican i ima istu funkciju kao RocketDock i ObjectDock, znaci za ikonice ?

Poslednja izmena:
Da Pimp jel može wallpaper?

Nego jel može ovaj RK Luncher da uradi sledeće: Namestio sam sve ikonice u njega, i kad reinstaliram sistem da li mogu te ikone i podešavanja da vratim ili moram sve iz početka?

Poslednja izmena:
Može. Ikone moraju ostati na istoj lokaciji + sačuvaj sadržaj celog foldera.

Da Pimp jel može wallpaper?

Nego jel može ovaj RK Luncher da uradi sledeće: Namestio sam sve ikonice u njega, i kad reinstaliram sistem da li mogu te ikone i podešavanja da vratim ili moram sve iz početka?
znam da object dock i rocket dock mogu da zapamte podesavanja samo bitno je da ti sve ikonice budu na istom mestu na hdd-u gde su i pre bile, programi tj shortcutovi na koje pokazuju ikonice se podrazumeva takodje da budu na istim mestima na hddu kao i pre

Prilozi

• wall.JPG
    wall.JPG
    139.4 KB · Pregleda: 62
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno