Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za tebe ćе biti. To je sigurno. Imam kompletne portove nekih tema koje nikad nisu izašle čak ni za OS X... Recimo, Myre... Mada ne znam da li si ti video preview-e te teme...
vidim moram ja naci vremena da dodjem u BG, kao sto smo se dogovorili :)

cool588.png

hmm... zar leopard ima zaobljene ivice taskbara?

Nema ali moze da se namesti :)

nekako je lepse bez tih oblih ivica

Uvek mogu dodati substyle koji će imati cube-square taskbar.

Novi Zoni :)

Evo citam, ali kod AveDesk 1.2 kaze da njega prvo otpakujem, pa da iz AveDesk 1.1 prebacim foldere... Nemogu nigde da nadjem 1.1...:(

Edit: Sada cackam u 1.3 i uspeo sam da namestim shortcutove koje hocu, cak sam i ikonice promenio, ali ne moze da mi se vidi koliko npr. imam slobodnog mesta na hardu, kao sto je opisano na onom sajtu... Tj, gore napisan problem...

Poslednja izmena:
avedeskdt1.png

džaba vam trud. micika traži zanimaciju na drugoj strani :d

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    170.7 KB · Pregleda: 133
ja presao na vistu :)

OS.. morao, ali necu dugo :)

Kako morao, bas me zanima? :)

the story begins like this...

juce sam promenio hardware, i da instaliram windows. zbog nove ploce na kojoj ima samo jedna ide grana, ostavio sam 2 ide rezaca a dva ide harda (od kojih je jedan bio sa sistemom) sam izbacio.
druga 2 sata harda su ostala. jedan od 120GB gde mi je sav bekap i jedan od 250GB sa filmovima i downloads in progress. uzmem taj od 250GB u acronis disk directory (pre nego sto sam menjao hardware) i odvojim 50GB na pocetku za sistem. posle toga ubacio windows xp sp2 da instaliram na tu particiju, i kada je instlirao windows mi je bio na G:\ disku, a onih 200GB je bilo C:\ i na njemu i boot.ini i ntldr i ostali sys fajlovi. i pocnem da instaliram programe, sve nesto zeza... a nemam nikakav disk tool osim tog acronis disc directory (ali server edition zbog 2003). gledam sta da radim... ok stavicu ja ovaj 2003 koji sam i imao pre... ali... nema mi nigde instalacionog diska... preturio celu sobu... nema!

uzmemi instaliram vistu ultimate, napravim sa njom primary particiju tih 50GB, formatiram, instaliram milina :) ali ne svidja mi se. evo upravo sada skidam win 2003, pa cu kada dodjem kuci sa posla da ga instaliram :)

to je to... u kratkim crtama :D

Ilidane batali, Vista + SP1 i vozi ;)
Ili jos bolje Server 2008 :)

Dvadesetčetiri (24!) posta i dva screenshot-a. Ne operativni sistemi, software-related problemi... Windows screenshots, ili grešim!?

Novo-stara stvar, windows blinds 5, moto xp tema, vista cursors pack, quick menu plus...bla, bla:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno