Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
instaliras program CD Art Display, sluzi za prikazivanje album art_a na desktopu muzike koju slusas preko winamp, foobar2000 ili wmp

u opcijama programa imas skin koji da izaberes, pa kada ovo otpakujes u onaj folder, dobices i taj skin medju ostalima koji idu sa default programom.

Skin za ?
Theme: NiteLiteXP (neki od modova ne znam ni sam koji)
Dock Icons: PhotoPro
AveDesk Icons: neke nasumicno izabrane...
CD Art skin: Made by illidan (thnx) :)
Wallpaper: Slika sa neta koja mi se mnogo svidela,nabacena na crnu pozadinu i snimljena u jpg :D lol

Ma ove ikonice su ti fenomenalne....odakle si ih downloadovao...naime, upravo sam skinuo programcic...ali se ne snalazim bas najbolje:trust:
thx. enivej

fala...upravo ih skidam...samo da jos provalim kako programcic:

ok...definitivno mi nije jasno kako da ubacim foldere..odnosno da ih izmenjam...moze mali user manual..plz. man...:p

Poslednja izmena:
Neko je pitao na nekoj od prethodnih strana, kako da pomeri close maximize i minimize buttons sa desna na levo ....... ovo je resenje koje totalno radi u Visti tj radi na svim programima, a u Xp-u nazalost samo u win exploreru .
http://hsiw.web.fc2.com/

Poslednja izmena:
Illidane, čisto da znaš, Imageshack ne dozvoljava slike teže od 1.53Mb. Sve veće automatski resize-uje. Zato ti je screenshot 600x480.

Poslednja izmena:
znam... slika je bila 1.50MB :D
smanjio sam velicinu btw i dodao dirty screenshot :)

ja i dalje cekam :d

Update:

extra... odlicna ti je rasveta na plafonu :D

jedno pitanje, instalirao sam ovaj cd art e sad da li mozu da se ugase oni dugmici, da mi pokazuje play, pause, next song, previous song, dakle samo da se vidi cd cover

Poslednja izmena:
toolbarhg0.png

blagodarim, btw sto ne bi uradio onaj tvoj cd case da bude reflektovan

Poslednja izmena:
Pa, kopiraj samo styles folder iz foldera default skin-a, u cd case folder... I dobices i reflected a i ostale opcije... :)

:D

ronnie ne mogu da verujem!!!!

promenio si visual style :D
btw koji je to VS?

u son of *$#@ :p
hoce biti za sire narodne mase :)

Za tebe ćе biti. To je sigurno. Imam kompletne portove nekih tema koje nikad nisu izašle čak ni za OS X... Recimo, Myre... Mada ne znam da li si ti video preview-e te teme...

Mali je problem ekstraktovati elemente Leopardovog default GUI-a... Ne nalaze se na istim lokacijama kao u Tigeru...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno