Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahaha Zoni welcome back :D

S obzirom na lame nick to se dalo i pretpostaviti :)

Ipak, odao ga je tradicionalno ruzni desktop :)
LOL, ZoNi makar si trebao da promeniš stil i programe koje koristiš za desktop customization... :S:

BTW: Pogledajte, ako niste, sledeci link...

http://pixel.customize.org/

Pete Harrison je moj dobar drugar. :) Njegov sajt je: http://www.aeiko.net/ , deviantART profil: http://wirestyle.deviantart.com/

Pre godinu i po, kada mi je trebala neka asistencija oko vektora, kontaktirao sam ga preko IM-a... Ljubazno mi je održao predavanje i tada sam bolje upoznao njegov rad.

Poslednja izmena:
Ruzan je leopard :(

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
evo i visual style
jump

Evo i moj prvIJenac u razvoju :) tek sam na pocetku ali laganini :)
Hvala illidan-u na pomoci ;)

Evo i moj prvIJenac u razvoju :) tek sam na pocetku ali laganini :)
Hvala illidan-u na pomoci ;)

Odlicno, super, meni se bas dopada, ima nesto licno... :)

Par dobronamernih saveta:
-Sat je ocajan, default je po meni najbolji
-Font se raspada, ako hoces mogu da ti posaljem Franklin Gothic Medium, savrseno izgleda
-Isprazni quicklaunch, i namesti da se ikone u tray-u skrivaju same, skloni language bar, i onda zakljucaj taskbar
-Ako je moguce, koristi svuda iste fontove (CD Art Display ti je stvarno za corave, moze da se cita sa pola sobe)

I, jedno pitanje, koji je ono program ispod taskbara? (apps, office, internet, media...)

Odlicno, super, meni se bas dopada, ima nesto licno... :)

Par dobronamernih saveta:
-Sat je ocajan, default je po meni najbolji
-Font se raspada, ako hoces mogu da ti posaljem Franklin Gothic Medium, savrseno izgleda
-Isprazni quicklaunch, i namesti da se ikone u tray-u skrivaju same, skloni language bar, i onda zakljucaj taskbar
-Ako je moguce, koristi svuda iste fontove (CD Art Display ti je stvarno za corave, moze da se cita sa pola sobe)

I, jedno pitanje, koji je ono program ispod taskbara? (apps, office, internet, media...)

Thnx Topuz :)

Sat mi je od nekog atomic alarm clock-a , koristim ga naravno kao alarm (budilnik) :) tako da ako mi verujes nisam ga ni primetio tu :)
Font se raspada to i ja znam :) Sad je vec drugacije ma da se i dalje po meni raspada :)
Quicklaunch i lang bar , uradjeno :) , tray mi treba tako da to necu da sklanjam...
CdArtDisplay cu da smanjim ....

Program za koji si pitao je objectdock i tako stoji po defaultu .... ma da me je to smorilo pa sam to uklonio ...

Zasto u ovim custom style-ovima ne mogu da menjam font ?

Evo kako sad to sve izgleda :)

Poslednja izmena:
Program za koji si pitao je objectdock i tako stoji po defaultu .... ma da me je to smorilo pa sam to uklonio ...

Ali plus verzija tj ona koja se plaća ili za koju je potreban crack ako se ne varam :)

clean/dirty :)

Koliko vidim ovde je glavni hit da se taskbar drzi na vrhu? :)
jedno pitanje, kako vas ne smara da mikerite misa na close dugme? :)

sta da nas ne smara?

sve komande u prozorima su gore, pa sta je logicnije gde da bude taskbar gore ili dole?

Pa, dole ako hoces da vozas misa po stolu, ako hoces da ti sve opcije budu na jednom mestu logicno je da taskbar bude gore. Uostalom, i tasteri za manipulaciju prozorima i sama statusna linija prozora je uvek u gornjoj polovini ekrana, pa je lakse i da taskbar bude tamo.

Pa, dole ako hoces da vozas misa po stolu, ako hoces da ti sve opcije budu na jednom mestu logicno je da taskbar bude gore. Uostalom, i tasteri za manipulaciju prozorima i sama statusna linija prozora je uvek u gornjoj polovini ekrana, pa je lakse i da taskbar bude tamo.

Da, ali samo na Mac OS-u kojem toolbar nije unificiran kao taskbar kod Windowsa, vec mu opcije zavise od aplikacije koje se koriste. Kod Windowsa je to svakako drugacije + je tu Start menu sa aplikacijama koje se pozivaju.
Kod Mac OS-a toga prosto nema (postoji samo prost app launcher u vidu dock-a na dnu).

Da, ali samo na Mac OS-u kojem toolbar nije unificiran kao taskbar kod Windowsa, vec mu opcije zavise od aplikacije koje se koriste. Kod Windowsa je to svakako drugacije + je tu Start menu sa aplikacijama koje se pozivaju.
Kod Mac OS-a toga prosto nema (postoji samo prost app launcher u vidu dock-a na dnu).

Pa koja je razlika? I dalje je bolje da manje shetas kursor po ekranu, pozivao njime start menu, nakon sto si kliktao po prozoru ili birao opcije iz menija.

MS je morao da stavi taskbar+start dole, jer je u Mac OS-u koga je kopirao praveci WIndows 95 to bilo gore. Isto je i sa ikonicama, morali su da ih sortiraju sa leve strane, jer su kod Mac-a sa desne. znaci, kao kopija u ogledalu.

Pa koja je razlika? I dalje je bolje da manje shetas kursor po ekranu, pozivao njime start menu, nakon sto si kliktao po prozoru ili birao opcije iz menija.

MS je morao da stavi taskbar+start dole, jer je u Mac OS-u koga je kopirao praveci WIndows 95 to bilo gore. Isto je i sa ikonicama, morali su da ih sortiraju sa leve strane, jer su kod Mac-a sa desne. znaci, kao kopija u ogledalu.
Dobro ajde sve je pocelo od MACa,u bibliji je zapisano "...In the beginning there was Apple..."
Svi kopiraju Steve Jobs-ov stil oblacenja.Budimo objektivni i realni sad ste vi kao najmudriji sto koristite MAC i sto vam je taskbar gore,mislim daj ne preterujte,misljenja su drugacija ,svako ima svoje,nemojte da namecjete svoja misljenja drugima.

@Illidan mnogo mi se svidja onaj games bar,kako se zove?sta je to?
:wave:

Poslednja izmena:
Konacno da postujem update...

Poslednja izmena:
hahahaha...
meni je nekako lakse kada je taskbar gore, znaci na poslu uvek mahinalno krenem u gornji levi cosak za start :)

M!ST!CX Games je Docked Tab by ObjectDock :wave:

Oh brother, here we go again... :wall:

Hoces da mi kazes da je i KDE napravljen u tom fazonu samo da ne bi kopirali Mac OS? Ili da je GNOME Mac OS kopija? Come on!
Ovo je Windows mod tema, pricamo o Windows logici ne o Mac logici. Po windows logici, premestanje taskbara je jednako logicno koliko i pomeranja Mac toolbara ispod Dock-a (bar meni; meni taskbar gore deluje kao da mi se s****o Windows)...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno