Šta je novo?

Windows loader

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Pre svega da pitam da li uopšte smem da pokrenem diskusiju oko Windows Loader-a jer svi znamo šta on radi?
Imam problem sa tim programom i ne znam kako da rešim problem...

ja bih ti vrlo drago pomogao ali sam bio i sam više puta banovan, zbog "kršenja pravila foruma" tako da - parola, snađi se.

Ако ти је тај програм оштетио систем, можда би било најбоље да одрадиш "sfc /scannow" из cmd-a као администратор. Уколико немаш инсталациони диск при руци, преузми одговарајућу инсталацију одавде http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/ и уради mount.

Ако је тај поменути програм онај мали правоугаоник, имаш са десне стране "Uninstall" дугме, па би било добро да то урадиш прво, можда помогне :)

Ma jok, nego taj program za mene ne radi ono zbog čega je napravljen...
Pa sam hteo da vidim gde grešim...

Не знам који windows користиш али ако је седмица, никако не разумем те лоадере поред ентерпрајз верзије ОС-а.

Loader ne šteti sistemskim fajlovima. On samo instalira GRUB, OEM SLP ključ i "imitira" SLIC.

Poslednja izmena:
Pročitaj malo bolje README koji ide uz loader. Naćićeš sigurno potreban odgovor.

@risa Da nije slucajno Asus laptop u pitanju?

Ако ти је тај програм оштетио систем, можда би било најбоље да одрадиш "sfc /scannow" из cmd-a као администратор. Уколико немаш инсталациони диск при руци, преузми одговарајућу инсталацију одавде http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/ и уради mount.

Ако је тај поменути програм онај мали правоугаоник, имаш са десне стране "Uninstall" дугме, па би било добро да то урадиш прво, можда помогне :)

Kako ce da preuzme sa msdn-a, bez annual subsciption-a?

Samo da dodam, secam se pre jedno 2 god. radio sam jednu desktop masinu, mislim da je bila 1155 platforma, doticni program je pravio problem, nakon update-a biosa ploce na poslednju verziju sve je radilo ''kako treba''.

Izgleda da svi koji daju predloge ne čitaju uputstva. Ponavljam: pročitaj ridmi koji ide uz loader, sigurno ćeš rešiti problem.

Ja mislim da sam instalirao enterprajz verziju 7-ice.
Na moru sam izgleda slučajno skinuo famozni apdejt i od tada imam problem...
Non stop mi javlja da mi je Windows nelegalan...
WL ne pomaže...:(

Ако је ентерпрајз, јеси ли му продужио трајање? Та верзија може 6 пута да се продужи (тј ваљда први пут па још 5) а када прође неки од периода, пријављују пиратерију.

Шта каже ...

Kod:
slmgr /dlv

Hvla članu Kidence na pomoći.
Voleo bih da mogu da ovde napišem kako mi je pomogao, bez kršenja pravila,)

Hvala članu Kidence na pomoći!
Voleo bih da mogu da ovde napišem rešenje bez kršenja pravila :-devil-:

Imaš tamo opciju Profile za podešavanje sertifikata, SLIC, Key izaberi za sva tri Acer. Ali ga prvo pokreni loader kao admin. Drugo koristi Sedmicu Pro VL edition pa koristi M$ toolkit mlogo je bolji za tvoju namenu i nema grešaka.

Imaš tamo opciju Profile za podešavanje sertifikata, SLIC, Key izaberi za sva tri Acer. Ali ga prvo pokreni loader kao admin. Drugo koristi Sedmicu Pro VL edition pa koristi M$ toolkit mlogo je bolji za tvoju namenu i nema grešaka.

Nazad
Vrh Dno