Šta je novo?

Windows 8

Meni danas Action Centar kaze da je AVG iskljucen i ako je ukljucen i radi bez problema.
Skenirao sam sistem AVG-om,Malwarebytes-om,Hitman-om a pre neki dan sam imao Avast je skeniran i njime iz boot moda i nista nije nadjeno.
Jel jos neko imao ovaj cudan problem?
AVG2013.png

Poslednja izmena:
Btw zabagovao mi je novi task manager tj sve radi sem fensi grafikona (cpu ram hard net itd) stoje u mestu jednom te istom i to je to... Cak i posle restarta ... ne znam da li da radim onaj windows8 refresh (radi li to sa narodskom verzijom uopste ?) ili ima neki easy fix?

nvm samo sam ubio task a shut down i power on nije pomogao ... kapiram da radi onu foru kao sa hibernacijom samo to sada ocigledno radi i sa restartom i paljenjem racunara (drzi u ramu)

govorili smo o brzini boota, za šta je kome to bitno neka proceni sam. ti slobodno nemoj da gasiš komp nikad, ne dozvoli da te zlotvori nagovore da ugasiš komp! SLUČAJNO!

Ja gasim samo nocu, jer sam tako navikao. Ali realno nema potrebe, ionako sam ide u hibernaciju posle 10 minuta neaktivnosti.

Znaci da je win8 ispeglani win 7 + port sa mobilnog/tableta ?

problem je sto nece da radi na svim masinama a win7 si mogao na starijim masinama da dizes (doduse kako bi radio to je vec pitanje al nije pravio probleme win8 pravi probleme i na plocama sa socketom 775).

Poslednja izmena:
Kada sam pokusao kod drugara da dignem sistem stackovao je na getting devices ready na 9% 3 puta ... Na am3 i kod mene na am3+ je instalirano ok.

Pozdrav,
imam jedno pitanje. Zasto mi je Windows Store prazan tj. zasto nema aplikacija u njemu? U pitanju je Windows 8 MC.

Dakle, kada otvorim Store izadjumi ove kategorije (slika dole) i kada odaberem bilo koju od ovih kategorija izadje mi obavestenje kao na drugoj slici....

Odradi update windowsa i metro aplikacija, posle bi trebalo da proradi.

Uradio sam update windowsa, a za Metro aplikacije mi ne nudi nikakav update. Jel postoji neki drugi nacin za update metro appsa?

u toj "store" aplikaciji treba da ti ponudi update, ako ne nudi idi rucno nadji update, sigurno imas neki update ako ti je svez win...

Kad uđeš u app store trebalo bi da u gornjem desnom uglu stoji update ili nešto slično. Klikneš na to i onda ti izlista šta sve možeš da update-uješ. Izabereš opciju install i to je to.

Kad uđeš u app store trebalo bi da u gornjem desnom uglu stoji update ili nešto slično. Klikneš na to i onda ti izlista šta sve možeš da update-uješ. Izabereš opciju install i to je to.

ocigledno je da mu store uopste ne vidi nikakve app, a ako ne vidi onda ne zna ni sta da update-uje.. msm da je tu nesto drugo problem.. Ako imas narodnu verziju, probaj da skines i instaliras neku drugu..

Ae jedno glupo pitanje...

Jesi se prijavio na Ms account?? :)

ma cini mi se da sam vidjao da ljudima nece da radi store jer sama store aplikacija nije up to date... e sad, mozda stvarno lik nije ni ulogovan na microsoft acc :)

Ulogovan sam 100%... Sve metro aplikacije mi rade osim windows store-a. Izgleda da cu morati da reinstaliram Windows.

Da ti nije lokalizacija na Srpskom? Ako jeste, prebaci na usa pa testiraj.

Resen problem... Lokacija je bila u pitanju. Hvala serbiadiablo. cheers

Onda nisi odradio update metro aplikacija, posle update-a bi trebalo da radi i sa našom lokalizacijom.

Ima li neko problem sa zvukom, meni ne radi 5.1 na youtube a u realtek audio manager je stavljeno na 5.1 ?

Vrh Dno