Šta je novo?

Windows 8

boot se meri od stiska na power dugme,pa sve do ulaska u win :D Meni sa obicnim hdd-om,ovo isto traje 13 sek :D No dobro
Nego kako si zadovoljan sistemom,odzivom,radom u odnosu na 7?

neko meri tako, neko ovako... mada nije ni bitno :D... Nema neke velike razlike u samom radu jer mi sa ssd i win 7 radi savrseno.

Pazi, sa nekim z68 i i5 bi ovo bilo sigurno mnogo bolje. Ipak je ovo stari p45 i e8600. Mnogo bolje rezultate i za read i write sa ovim crucail m4 ljudi dobijaju sa ovom drugom kombinacijom sto je i normalno :)

ovo su ocene sistema iz win7, iste su u i win8:

Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8600 @ 3.33GHz 7.1
Memory (RAM) 6.00 GB 7.1
Graphics AMD Radeon HD 6800 Series 7.7
Gaming graphics 3839 MB Total available graphics memory 7.7
Primary hard disk 53GB Free (95GB Total) 7.9

za win8 sam na ssd-u napravio particiju od 25 gb i instalirao ga kao drugi os

Poslednja izmena:
hmpf... mislio sam da je 9 s od pritiska na power dugme, ovo nije ništa toliko impresivno... ne pričam o tvojoj mašini, koja sabija, nego o samom windowsu... xubutnu ili lubuntu bi se podigli duplo brže vrv

Ali win redovno se hvali kako se pokrece brze....kao da zavidi linux-u na brzini...

Kakva je situacija sa drajverima? Hocu da ga snimim na laptop pa da se tamo igram ali me zanima da li sam snimi drajvere za wireless itd ili cu imati problema sa tim?

Kakva je situacija sa drajverima? Hocu da ga snimim na laptop pa da se tamo igram ali me zanima da li sam snimi drajvere za wireless itd ili cu imati problema sa tim?

Posto ovo nije ni beta, tehnicki jos nema drajvera za win8, srecno ;)

koristio konstantno nisam jer nemam namere da kupujem laptop od 1000e koji u stvari košta 200, ali probao jesam na najnovijem macbook air-u koji je koštao kao polovan golf i u poređenju sa pravim miŠom svaki touchpad je bzv

kao sto rekoh: da si koristio ne bi ovako pisao ;)

multitouch trackpad i gestures je fenomenalan features koji drasticno ubrazava rad na laptopu jer za masu stvari ne moras misem da ciljas na razne UI widgete!

Takodje. Koristim gestove na Macbook-u i mislim da su super, ali ne bih koristio nikad kao zamenu za misa na imac-u.

kao sto rekoh: da si koristio ne bi ovako pisao ;)

multitouch trackpad i gestures je fenomenalan features koji drasticno ubrazava rad na laptopu jer za masu stvari ne moras misem da ciljas na razne UI widgete!

Moram se složiti s ovim. Ja ne znam kako su do sad pro useri radili bez ovih gestures-a. Mislim evo programiranje je nemoguće bez ovoga. Počeće da ga pakuju uz Visual Studio (samo ultimate verzija), jer je mnogo lakše petlje i algoritme preko ovoga praviti.

Moram se složiti s ovim. Ja ne znam kako su do sad pro useri radili bez ovih gestures-a. Mislim evo programiranje je nemoguće bez ovoga. Počeće da ga pakuju uz Visual Studio (samo ultimate verzija), jer je mnogo lakše petlje i algoritme preko ovoga praviti.

xDDDDDDDDDD

Ja nisam upucen kad izlazi prva beta? Trazis ono kao kod lindze kalendar al nema :D

Beta ce biti isto kada je bila i za sedmicu. Krajem proleca/pocetkom leta, taman da ispeglaju sve probleme pre premijere krajem godine.

bice i ranije....februar, mart, mozda cak i u januaru za vreme CES-a

a "premijera" tj. RTM najkasnije krajem jula..... 2.5- 3 meseca posle - GA stage :p

Poslednja izmena:
Evo jednog odličnog sajta, uređuje ga Canouna (ne zna se ko je, šta je, uglavnom dobija buildove i testira ih, al ne leakuje..)
winunleaked.tk
Sajt, njegovi postovi na MDL-u i Twitter-u, pa i Win8China, su trenutno najbolji source informacija o Win8..

Pozdrav!

Jedva cekam betu, pa da se navikavam, nadam se da necu imati problem kao na win 7 da ne moze da ode u sleep posle odredjenog vremena (kao da zaboravi podesavanja) i ja ponovo podesim vreme i on radi neko vreme tako pa odluci da nece vise i opet idem i podesavam...

ja bih taj sleep zabranio... mislim ili koristiš kompjuter ili ne... ako ga ne koristiš brate ugasi ga... za 20 godina koliko koristim kompjutere nikad nisam koristio taj sleep

Vrh Dno