Svidja mi se sto ce W510 imati autonomiju od 18h, sto jaci tableti sigurno nece postici.
Gde se spominje ta autonomija, ja nigde nisam video 18H..
Gde se spominje ta autonomija, ja nigde nisam video 18H..
Predebeo je i nekako zastareo.http://www.tehnomanija.rs/tablet-pc/hewlett-packard-tablet-slate-2-a3q12es.html
ovaj tablet ima rezoluciju 1024 x 600 da li ce imati problema sa metro UI i kakvi bi oni mogli biti?? Ili ce imati problem samo sa metro app??
ASUS sprema nešto jako zanimljivo uskoro. 10.1" IPS, AtomZ2760 sa burst modom od 1.6 do 1.8GHz, 64GB SSD, 6760mAh, Win8Pro za nekih 58k u maloprodaji.
ASUS sprema nešto jako zanimljivo uskoro. 10.1" IPS, AtomZ2760 sa burst modom od 1.6 do 1.8GHz, 64GB SSD, 6760mAh, Win8Pro za nekih 58k u maloprodaji.
@ProMaster
Nekako su mi taj Asus-ov 10.1 Atom i W700 u drugoj kategoriji.
Atom mora biti laksi bar ~250grama... I ima 1.5" manji ekran, odnosno w700 veci je prakticno od svih ostalih tableta... (mislim bas na tablete, ne na form faktor tipa yoga i sl)
Takodje W700 bi trebao da bude sirine kao iPad, ali duzi 2inch-a!
Gde si porucio?? Ma ja msm da je W700 i npr neki phone od 4-5 incha prava stvar..@ProMaster
Ja sam iz istog razloga narucio W700. Samo me plasi, da cu imati potrebu i za necim manjim, tipa Nexus 7![]()
Dostupni su kod nas
U kojoj prodavnici? Slobodno kazi i ostavi link, ne karakterise se kao reklama..
Edit:
EVO:
http://pcpractic.rs/proizvodi/table...-323b4g06as-win8-116i3-2365m4gb64ssdhd-4000bt
Kakvi su utisci sa novom mašinom? Pozitivne i negativne strane?Stigao mi je W700 pre nekih nedelju dana... W510 bi trebalo isto da moze da se kupi kod nas...
.To je samo W700, a W500 nema, a ni u drugim prodavnicama koje sam gledao.
Sutra cu imati lufta na poslu pa cu otici do njih da vidim uzivo ,posto radim blizu slavije,da li dolazi taj dock ili ne.A i da vidim ima li sta jos zanimljivo.
Komplikacija mi je da rootujem svoju iconiu pa bih je prodao a uzeo nesto sa w8:type:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari