Šta je novo?

Windows 8 i Windows 8 RT tablet racunari

Svidja mi se sto ce W510 imati autonomiju od 18h, sto jaci tableti sigurno nece postici.

@ProMaster
Mislim da je minimum za "Modern UI" 1024x768, ali sa tom rezolucijom se ne mogu prikazati 2 programa istovremeno...

Ma ok, ja ne pitam zbog uredjaja, vec zbog rezolucije.. Jer ima jos nekih Win7 tableta koji imaju tu rezoluciju a slican hw kao ovi sad sa win8.. Zbog toga pitam..

ASUS sprema nešto jako zanimljivo uskoro. 10.1" IPS, AtomZ2760 sa burst modom od 1.6 do 1.8GHz, 64GB SSD, 6760mAh, Win8Pro za nekih 58k u maloprodaji.

ASUS sprema nešto jako zanimljivo uskoro. 10.1" IPS, AtomZ2760 sa burst modom od 1.6 do 1.8GHz, 64GB SSD, 6760mAh, Win8Pro za nekih 58k u maloprodaji.

Biće super ako i dock ulazi u tu cenu. Bez njega, to je preskupo za tablet, koji bez tastature može realno da se koristi samo u "metro" modu i onda je to samo još jedan (preskupi) tablet.

@ProMaster
Nekako su mi taj Asus-ov 10.1 Atom i W700 u drugoj kategoriji.
Atom mora biti laksi bar ~250grama... I ima 1.5" manji ekran, odnosno w700 veci je prakticno od svih ostalih tableta... (mislim bas na tablete, ne na form faktor tipa yoga i sl)
Takodje W700 bi trebao da bude sirine kao iPad, ali duzi 2inch-a!

@ProMaster
Nekako su mi taj Asus-ov 10.1 Atom i W700 u drugoj kategoriji.
Atom mora biti laksi bar ~250grama... I ima 1.5" manji ekran, odnosno w700 veci je prakticno od svih ostalih tableta... (mislim bas na tablete, ne na form faktor tipa yoga i sl)
Takodje W700 bi trebao da bude sirine kao iPad, ali duzi 2inch-a!

Druze nismo se razumeli ja kazem sta je ono sto bih ja kupio, nisam ih bas direktno uporedjivao.. Jer bi meni bas igrala ulogu ta bolja grafika i bolji proc.. jer ako bi uzeo takav neki uredjaj kao sto je acer, onda bi mi on skoro zamenio laptop, pa samim tim mora da bude sposoban za to..

@ProMaster
Ja sam iz istog razloga narucio W700. Samo me plasi, da cu imati potrebu i za necim manjim, tipa Nexus 7 :)

Za nekih nedelju dana bi trebalo da bude "svuda"... Predpostavljam da glavni Acer-ov distributer za Srbiju tada uvozi...

Pozdrav
da li ima novih informacija o dostupnosti w510 ili w700 kod nas?

Eto, nije teško pronaći. :)

Jedan od retkih tableta koje bih rado posedovao.

Hehe.. :)

Slazem se, cim isfuram jos neko vreme ovaj galaxy tab, vrlo verovatno da cu uzeti njega, tablet je bukvalno kao komp.. :)

Stigao mi je W700 pre nekih nedelju dana... W510 bi trebalo isto da moze da se kupi kod nas...

Poslednja izmena:
Pa gde su neke slicice, utisci, svi mudro cutite.. C c c c

Jos jednom da ponovim, posto vidim da `` ADMIN`` iz laptop centra koji odg na poruke, pojma nema sta trabunja, Acer W510 kao i W700, DOLAZI SA DOCK-om...

Sutra cu imati lufta na poslu pa cu otici do njih da vidim uzivo ,posto radim blizu slavije,da li dolazi taj dock ili ne.A i da vidim ima li sta jos zanimljivo.
Komplikacija mi je da rootujem svoju iconiu pa bih je prodao a uzeo nesto sa w8:type:

Sutra cu imati lufta na poslu pa cu otici do njih da vidim uzivo ,posto radim blizu slavije,da li dolazi taj dock ili ne.A i da vidim ima li sta jos zanimljivo.
Komplikacija mi je da rootujem svoju iconiu pa bih je prodao a uzeo nesto sa w8:type:

To ti je super ako uspes da prodas Iconiu, ipak je ona vec vremesna.. I da, ukoliko prodavac bude neobavestes poput ovog admina i kaze ti da ne ide, budi siguran da ide, jer su jednostavno uredjaji tako pakovani da nema teorije da ne ide, kao kad bi ti neko prodao taj tvoj Acer u radnji bez punjaca.. ;)

Vrh Dno