Šta je novo?

Windows 8 i Windows 8 RT tablet racunari

Ja i dalje ne mogu da verujem da Laptop centar obmanjuje svoje kupce.. Javio se covek u komentarima i pitao da nije greska mozda sto su naveli da uredjaj ima 1.920 x 1.080, jer on misli da je rezolucija 13xx X xxxx . . Javlja mu se isti onaj admin koji trvdi da uz tablet ne ide dock i tvrdi da uredjaj ima 1.920 x 1.080 FULL HD rezoluciju.. Dodje mi da odem kupim uredjaj i posle ih tuzim za lazno reklamiranje i obmanu potrosaca!

Upravu si, kod njih je cena 70 somica.. :) a specifikacija uredjaja je do slovca ispomirana sa ovog sajta, pa cak i deo da se dobija dok koji sluzi kao poklopac, kao da si kupio express lonac.. :D

Pretpostavljam da je ta cena greska, u List-u je ~55.500

bio danas u ltc ,ide dok za w510,vidim da su momci edukovani sto se tableta tice .reko sam im za admina i prijavili su odmah.
e sad w510............uf.......... kakva makina,odusevljen sam

Jesi probao, kako radi? I to je on jos sa ovim mutavim atomom, kako li radi i3 na W700.. :D Jooojjj MUKOOOO... :D

Pogledajte prilog 106036Pogledajte prilog 106037

Ovih dana isprobavam malo ASUS-ov TaiChi Ultrabook/Tablet i mogu Vam reći da radi kao bombona. Ima Core i7 DC 3517U, 4GB izgleda zalemljeno, dva 11.6" fullHD IPS ekrana od kojih je spoljašnji touch, 256GB SSD i ICEPower Bang&Olufsen zvučnike koji su fenomenalni.

Baterija ima nekih 35WHrs 4800mAh i može sa oba ekrana u full loadu da izdrži oko sat i po. A sa jednim ekranom pokazuje oko 5 sati upotrebe, naravno wifi uključen stalno i ekran na 60% osvetljenja. Dobija se i stylus za koji ne mogu da ukapiram kakve baterije koristi ali sudeći po korišćenju neke asus aplikacije za crtanje ekran fenomenalno prati prst, nema ni trunke lag-a, pa bi sa stylus-om trebalo da radi savršeno.

Poslednja izmena:
bio danas u ltc ,ide dok za w510,vidim da su momci edukovani sto se tableta tice .reko sam im za admina i prijavili su odmah.
e sad w510............uf.......... kakva makina,odusevljen sam

Ide dock, ali po kojoj ceni? Koliko znam, najavljena cena za strano tržište je oko 500$ bez docka, a sa njim je veća cena? Možda grešim.

Pogledajte prilog 106036Pogledajte prilog 106037

Ovih dana isprobavam malo ASUS-ov TaiChi Ultrabook/Tablet i mogu Vam reći da radi kao bombona. Ima Core i7 DC 3517U, 4GB izgleda zalemljeno, dva 11.6" fullHD IPS ekrana od kojih je spoljašnji touch, 256GB SSD i ICEPower Bang&Olufsen zvučnike koji su fenomenalni.

Baterija ima nekih 35WHrs 4800mAh i može sa oba ekrana u full loadu da izdrži oko sat i po. A sa jednim ekranom pokazuje oko 5 sati upotrebe, naravno wifi uključen stalno i ekran na 60% osvetljenja. Dobija se i stylus za koji ne mogu da ukapiram kakve baterije koristi ali sudeći po korišćenju neke asus aplikacije za crtanje ekran fenomenalno prati prst, nema ni trunke lag-a, pa bi sa stylus-om trebalo da radi savršeno.
Mislim da u Stylus ide AAAA baterija.

100% jer AAA je predebela. Nisam se još sretao sa tim formatom, videću ako u gradu nađem sutra pa i to da isprobam. Kao ZenBook Prime na kvadrat, puštao sam The Avengers od 16GB danas na njemu i nemam reči. Ekran je bolesno dobar, tj oba su ;). A boot sistema je ispod 10 sekundi.

Jesi probao, kako radi? I to je on jos sa ovim mutavim atomom, kako li radi i3 na W700.. :D Jooojjj MUKOOOO... :D

nisam mogao da ga probam,nije im praksa sto i razumem ipak ko hoce da kupi zeli nov i da on bude prvi koji ce ga pokrenuti.Odusevio sam se kako izgleda.Ali sto kazes W700 tek....tu bi pisnuo ;) od srece

tacno tako,kad se otvori kutija ide tablet a ispod je dok i cena je sa sajta oko 60k

Pa ja pricam ovde 2 strane to niko ne veruje.. :) Nigde do sad nisam video da je bio samo u pakovanju tab, mozda kod nekih hokstaplera, inace u regularnoj kupovini, sve ide zajedno, cenim da oni (acer) misli da je samo touch i Win8 NO GO, vec da ima smisla ako imas i tast uvek uz sebe.. tj da ces tek tad moci uvek da iskoristis ono sto on moze da ponudi..

Sa kojim desktop procesorom se moze uporediti z2760? I kako funkcionise ovaj PowerVR SGX 545 kad sam negde procitao da ima 16 mb memorije?

Pomoc, imam tablet na Androidu i nisam mogao da odradim neke stvari dok sam bio na putu. Uzeo bih tablet na Win, ali da li oni funkcionisu kao i laptopovi-desktopovi, ili ima ogranicenja. Naravno ne mislim na brzine procesora i ram memo, vec za cisto poslovnu upotrebu + filmovi ?

Uzmes bilo koji sa win 8.1 ili sada sa win 10 i radi naravno kao i laptop. Nema ogranicenja to je full windows.

Evo i ja da se prijavim :) ... nakon višegodišnjeg lutanja po raznim operativnim sistemima izgleda da ću se neko duže vreme zdržati na win sistemu.Nakon sasvim slučajnog sretanja sa Lenovo Miix3-ke uzeo sam za sebe Acer switch 10.Mogu samo reći da ako se MS bude potrudio(a koliko mi se čini win10 će biti prilično ok)oko sređivanja aplikacija i njihove stabilnosti,biće opasna trka gde će najveći gubitnik biti Android.

Dakle,moje pitanje za one na Microsoft tabletima...da li je neko uradio update na win10? Vidim da je Swich podržan ali nisam baš siguran da li ide kroz neki update ili mora nekako drugačije.Obzirom da je tablet došao sa preinstaliranim win 8.1..

Vrh Dno