Imam jedan mali problem sa wireless-om,poslije sleep-a ,vise se ne mogu spojiti na wireless router,nego moram da restartujem masiinu i onda radi sve ok.
Vjerovao ili ne ,ali win mi je original
nemam pojma ja sam kolegi juce instalirao taj 8.1 i kms on ga je aktivirao i winodws akaunt mu radi a da li ce da nastavi da prolazi videcemo za 6 meseci![]()
Nece, nema trajne aktivacije za Win 8.
Ja imam original i bas me briga.![]()
Pa to i kažem taj activator aktivira samo na 6 meseci onda posle automatski bi trebao da reaktivnih ponovo, ali da li će tako raditi za 6 meseci videćemo![]()
Тако би требало да изгледа када се Enterprise ближи крају. Ако није продужено, онда може да се дода још 90 дана. Колико се сећам, slmgr /rearm би требало да одради посао.
Imam narodnu verziju 8.1 i kms aktivator, i za sada nemam nikakvih problema, radi redovni update, sa acountom nema takođe problema, jedino što je aktivacija ograničena na šest meseci.
Moje pitanje je, gde i na koji način bih mogao da nabavim legalnu verziju, i kolika je cena recimo za enterprise? Kako to ide, da li bih mogao jednostavno da kupim key i samo ga ubacim u postojeći ili kako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari