Šta je novo?

WINDOWS 8.1

Wow, uputstvo kako da se podigne sa sistemom u samo 10 koraka :D
Ja ne pljujem MS, ja pljujem Win 8, sedmica mi je best sistem pored Mint-a koji koristim.

Imam jedan mali problem sa wireless-om,poslije sleep-a ,vise se ne mogu spojiti na wireless router,nego moram da restartujem masiinu i onda radi sve ok.

DTK najverovatnije ti zbog nekog virusa ne vrati kompletno iz sleep moda u normalno stanje , pa wifi ne uspe da vrati dok ne restartujes...ako si koristio one piratske toolkite za aktivaciju onda se ne cudi nista , meni zbog tih toolkita nije radio shut down zabadao mi je i procesor mi je bio opterecivan preko 90% u task menager pa sam morao novi windows!

Poslednja izmena:
Imam jedan mali problem sa wireless-om,poslije sleep-a ,vise se ne mogu spojiti na wireless router,nego moram da restartujem masiinu i onda radi sve ok.

Postoji patch na Windows Update-u za tvoj problem. Nema veze sa virusima, sleep je neretko izazivao probleme i na Windows 7.

Poslednja izmena:
Vjerovao ili ne ,ali win mi je original

Da li 64bit ili 32bit verzija OS-a ako se ima manje od 4GB rama ?

DA sve jedno koji je cpu ako imas 4gb i manje ram memorije

Kakva su iskustva sa narodnom verzijom (kms) i windows account-om, da li su moguci neki problemi?

nemam pojma ja sam kolegi juce instalirao taj 8.1 i kms on ga je aktivirao i winodws akaunt mu radi a da li ce da nastavi da prolazi videcemo za 6 meseci :)

Ако већ иде на 6 месеци, чини ми се да је лакша варијанта Enterprise који ће бар да буде легалан у том периоду. Не трошим много Windows, отворим га једном недељно или ређе али сам некада пробао са 7 Enterprise и то ми је била лакша варијанта него да јурим та народна решења. Нарочито зато што је Седмица имала скоро две године легалне пробе. ;)

Тако би требало да изгледа када се Enterprise ближи крају. Ако није продужено, онда може да се дода још 90 дана. Колико се сећам, slmgr /rearm би требало да одради посао.

Ne znam da li bih trebalo postaviti pitanje u temi kako produziti aktivaciju win8.1!

Тако би требало да изгледа када се Enterprise ближи крају. Ако није продужено, онда може да се дода још 90 дана. Колико се сећам, slmgr /rearm би требало да одради посао.

To je samo za Windows 7.

Важи и за Windows 8/8.1 али само једном па има укупно 180 дана. Мени на 8.1 истиче прва тура за 12 дана па ћу да продужим ... ако не заборавим пошто га ретко отварам.

preko komande slmgr /dlv, slmgr /dli i slmgr /xprdobio sam sledece
Screenshot (5).png
gde treba da stoji da mi je istekla aktivacija?

Prilozi

• Screenshot (4).png
    Screenshot (4).png
    850.9 KB · Pregleda: 122
По овоме имаш још 1000 продужавања, рекао бих да је то нардоним леком решена инсталација. Пише да истиче 16. јануара и да можеш још 1000 пута. Под условом да не провале лек.

Znaci da mogu da produzim 1000x 180dana? da li se na to odnosi u teoriji?

Imam narodnu verziju 8.1 i kms aktivator, i za sada nemam nikakvih problema, radi redovni update, sa acountom nema takođe problema, jedino što je aktivacija ograničena na šest meseci.

Moje pitanje je, gde i na koji način bih mogao da nabavim legalnu verziju, i kolika je cena recimo za enterprise? Kako to ide, da li bih mogao jednostavno da kupim key i samo ga ubacim u postojeći ili kako?

Koliko vidim ovaj windows 8 mora da se registruje na 6 meseci? kakve su to nebuloze? upravo sam skinuo nekog pirata s namerom da ga probam ali me ovo bas i nesto ne privlaci

Imam narodnu verziju 8.1 i kms aktivator, i za sada nemam nikakvih problema, radi redovni update, sa acountom nema takođe problema, jedino što je aktivacija ograničena na šest meseci.

Moje pitanje je, gde i na koji način bih mogao da nabavim legalnu verziju, i kolika je cena recimo za enterprise? Kako to ide, da li bih mogao jednostavno da kupim key i samo ga ubacim u postojeći ili kako?

Treba ti i originalni ISO za kasnije reinstalacije. Kljuc da, samo unesi u taj ilegalni piratski, samo prvo deinstaliraj KMS aktivator.

Vrh Dno