Šta je novo?

WINDOWS 8.1

Sudeći po internetu, Windows 8 se dobija uz njega, tako da verovatno nije VL licenciran. Skini zakrpu KB2871389 i trebalo bi da se pojavi update u Store-u.

Instalirao sam skype,i da odem u podesavanja kamere,kad tamo pise da je kamera u upotrebi!Stvarno vidim da lampica na njoj stalno sija.Kako da vidim sta mi koristi kamericu?(Ili ko???):d

Instalirao sam skype,i da odem u podesavanja kamere,kad tamo pise da je kamera u upotrebi!Stvarno vidim da lampica na njoj stalno sija.Kako da vidim sta mi koristi kamericu?(Ili ko???):d

Posmatra te CIA MIA BIA :D . Probaj tamo u devices, ili izvadi USB pa vrati, pa probaj.

Da li postoji razlika u hardverskoj zahtevnosti windows-a 8 i 8.1?
Da li je akt....... i dalje na 180 dana(mislim na obe osmice) i kako radi iobit startmeni na 8.1?

Sudeći po internetu, Windows 8 se dobija uz njega, tako da verovatno nije VL licenciran. Skini zakrpu KB2871389 i trebalo bi da se pojavi update u Store-u.

Da, dobro si to rekao. U pitanju je originalni Windows 8 koji se dobija s laptopom. Laptop nije neko čudo brzine (procesor radi na samo 1.8 GHz iako je u pitanju core i5 procesor Ivy Bridge generacije) ali mislim da će se sve ubrzati kada mu odradim update na Windows 8.1. Javljam do sutra uveče šta sam uradio, pa ako mi treba još neka pomoć nadam se da mogu da računam na tebe i ostale, ok ?

Poslednja izmena:
Cekajte i skype aktivacija nije permanent koliko razumem ili jeste?

Skype aktivacija ???

Cekajte i skype aktivacija nije permanent koliko razumem ili jeste?

Jeste, sto se tice Windows 8 makar. Ne znam za Windows 8.1, zavisi i od toga da li ce Microsoft odluciti da banuje aktivacione kodove koji su dobijeni jednim te istim kljucem/Product ID-em.

meni je trajno aktiviran, telefonski a ne preko skajpa, 4,5 nije hteo da prihvati, kao žrtva sam piraterije :D i konačno je sledeći prošao..ne razmišljam o deaktivaciji...office 2013 je isprve prošla aktivacija na 0700 300 300....je$e mi se šta snimaju pozive i koga snimaju :D

Prilozi

• SNAG-0003.jpg
    SNAG-0003.jpg
    238.2 KB · Pregleda: 178
Mozes li da nas edukujes po cemu se razlikuje poziv sa fiksne/mobilne linije i poziva preko skypa? :)

sa skajpa sam zvao u pokušaju ameri$ki br., koji ima antibot/spam zaštitu, iako sam sve ispravno spelovo, nisam siguran da može da se zove majkrosoft (srpski) preko skajpa za dž tj. da je toll free

Ne mozes da zoves srpski svejedno posto se covek javi, a ne masina. Mozes da zoves UK i besplatan je.

ne javi se čovek sa srpskog majkrosofta nego automat..javi se čovek ako imaš neuspešnu aktivaciju, e onda pazi se :D promenio sam više product keyova i upalilo je...sad svejedno i da sam zvao London mislim da bi upalilo

Dakle 8 je permanent aktivacija preko skype kad zoves uk il us svejedno, a za 8.1 se ne zna. Jel moze mozda da se odradi update kad aktiviras 8 na 8.1?

Auu gotive, tek sad sam skontao da mogu besplatno da skinem windows 8.1 registrovan sa njihovog sajta jer imam dreamspark studentski akaunt.

Au koji promasaj ili je u pitanju akt,baguje do 101 i nazad.Kad budem napustio win7 preci cu na linux mint.

Radi sporo,jede memoriju koliko i windows 7.
Prilikom iskljucivanja skypa mi je izbacio poruku ''skype stoped working".:p
Ipak ostajemo na sedmici dok ne vidimo devetku a onda verovatno prelazak na linux.:)

Meni jede memoriju čak manje nego Win 7, radi zaista brzo (ništa sporije od 7-ice), nisam primetio zabadanja programa...

***a, zaista različiti utisci. :)

Da li je tvoj univerzitet deo Dreamspark programa? Ako nije, ne mozes.

Ne mora da znaci, mora biti deo DreamSpark Premium-a jer uz njega idu i windows-i, a ako nije premium onda idu samo razni programi bez windows-a :)

Vrh Dno