Šta je novo?

WINDOWS 8.1

Sada videh da postoji mogućnost da uzmem Windows 8.1 aktivacioni ključ, pa da pitam za subjektivno mišljenje... Kao neko ko mrzi MetroUI i kome je on izuzetno nepraktičan na desktopu, da li preporučujete prelazak na Win8.1? Pročitao sam da se može uključiti opcija da bootuje direktno na desktop. Da li se MetroUI u potpunosti može izbeći? Zanima me rad u okruženju nalik Win7.
Isprobaj je, zašto da ne.
Pozitivan je odgovor na sva tvoja pitanja.
Ne podnosim/koristim Metro, tako da verujem ako sam ja prešao na 8.1 (za stalno kako stoje stvari) neće ni tebi biti problem.
Prvih tri nedelje sam koristio "start" dugme pa me je i ono počelo iritirati i zamenjeno je sa StartIsBack+ alternativom.

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi odgovori u vezi ovog "ugradjenog" skajpa?Jel ima on neka podesavanja?Ne vidi mi kamericu.A ona radi.I ima dobre drivere.Znam da radi zato sto kad pritisnem ono dugmence na njoj,ono za screenshot,upali se neki AMCAP i otvori se mali prozor u kom se vidim.A kad idem na "CAMERA" u metro-u,kaze mi da prikljucim kameru!Ko je tu lud?Ili da jednostavno instaliram skype i da tako koristim.

Probaj desni klik mišem dok si u aplikaciji, tako se otvaraju podešavanja za neke metro aplikacije.

Inače, skype metro može se koristiti samo uz windows nalog, dok ovaj desktop može uz bilo koji mejl. Ja sam deinstalirao skoro sve metro aplikacije, jer mi je malo čudno da veliki monitor zauzme samo jedna aplikacija, a hoću i da vidim system tray i task bar u svakom trenutku. Najbolnije je uraditi fajl asocijacije za multimediju pre svega, jer po default-u većinu fajlova otvaraju metro aplikacije...

Desktop on screen keyboard je užasan u windows-u 8/8.1, ne postoje recimo strelice gore-dole, ona iz sedmice je puno bolja.

Ja ne mogu da nadjem u storu taj update, jel moze neko da mi kaze kako da nadjem to i kako sad ide aktivacija tog win8.1 ja imam 8 aktiviranu na skajpic nacin :) kakva je procedura sa ovim?hvala

Stavio sam da se skida. Valjda nije gore od vanilla osmice.

Meni nema nikakav apdejt.:S:Mada ja sam vec odavno na 8.1!:d

Sumnjam da taj update update-a ima veze za aktivacijom, pre ce biti da su klasicni bug fix-evi (kaze da vise nema bug-ova sa aplikacijama, defrag-om i sl.)

isto i ja da potvrdim odradjen update sve okej proslo kolko sam procitao to je samo bugfix jer rtm nije bio final, inace win preko skajpa aktiviran

Da li je sada ovo "6.3.9600.16384.WINBLUE_RTM.130821-1623" poslednja verzija?

koji bulid je od final?

meni preko store-a izbacuje gresku 0x80070002 i nece da instalira 8.1. u pitanju je legalna varijanta.

Nazad
Vrh Dno