cilset
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.02.2005
- Poena
- 319
Pogledajte
http://www.youtube.com/watch?v=GqDQ0wUcSPQ
http://www.youtube.com/watch?v=GqDQ0wUcSPQ
Touchscreen je izuzetno delikatna opcija. Naime, pre par dana sam se igrao sa iPhone-om i ustanovio da ne mogu da otkucam SMS. A pritom nemam ogromnu šaku (nije mi ni mala ali nikako ogromna...). Doduše, to je zbog nedovoljnog velikih tastera sa karakterima. Takođe, dogodi se da iPhone ne primi nekada komandu na za nijasnu slabiji "klik".
Nisam siguran da touchscreen opcija može da, osim nekog osećaja lagodnosti i specifične udobnosti, da na većoj (a čak ni da održi postojeći nivo) produktivnosti u radu.
evo nije majke mi ! shto se pravim vishi i vazhan ako sam te eye candy fore zaista na svojim ochima iskusio pre par godina josh ? biraj gnome kde compiz..pa imash i gomilu tema za xp vistu etc etc.. pa vishe izlazi tih "budalashtina" svaki sekund nego neki kvalitetan patch/hotfix koji cje vindozu zaista da chini za trenutak stabilnijim a ne samo lepshe izgledajucjim sistemom. da li si se zanimao nekada sa compiz-om ? da li si uzhivao u gnome-u ili kde-u ?standardna priča, prave se važni i viši od ostalih time što pljuju jedan dobar proizvod za koji su ostali rekli da im se sviđa... ccc
evo nije majke mi ! shto se pravim vishi i vazhan ako sam te eye candy fore zaista na svojim ochima iskusio pre par godina josh ? biraj gnome kde compiz..pa imash i gomilu tema za xp vistu etc etc.. pa vishe izlazi tih "budalashtina" svaki sekund nego neki kvalitetan patch/hotfix koji cje vindozu zaista da chini za trenutak stabilnijim a ne samo lepshe izgledajucjim sistemom. da li si se zanimao nekada sa compiz-om ? da li si uzhivao u gnome-u ili kde-u ?
imaju jaku sedmicu iz kopiranja! 😛Ma sve je to super ali mislim da trebaju da se fokusiraju na neke druge stvari a ne da izmisljaju toplu vodu...
Drugi screenshot, ako je onaj krug app launcher, to je težak rip Quickilver app launchera za Mac OS X.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari