Šta je novo?

Windows 7 SP1 RTM 7601.17514.101119-1850

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

igolll

Slavan
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poena
320
Iscurelo je pre nekoliko sati

magnet:?xt=urn:btih:EE4409661F6EAA94C96C79F04797B2 6B64488B7C
BUILD: 7601.17514.101119-1850
FILE: windows6.1-KB976932-X86.exe
SIZE: 563,934,504 byte
SHA-1: C3516BC5C9E69FEE6D9AC4F981F5B95977A8A2FA
MD5: 4BF28FC00D86C936C89E2D91EF46758B
CRC: 5EB0FA87
NOTE: Microsoft has released Windows 7 Service Pack 1 RTM build.
Wave1: Arabic, Bulgarian, Chinese-Hong Kong SAR, Chinese-Simplified, Chinese-Taiwan, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Latvian, Lithuanian, Norwegian, Polish, Portuguese-Brazil, Portuguese-Portugal, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish, and Ukrainian.
by WZ/ZUKO.

Fileserve x86: http://www.fileserve.com/list/ZQSyA2G
Fileserve x64: http://www.fileserve.com/list/j3nHKdD

Poslednja izmena:
cekam win update da odradi posao...koja je druga vajda od legalnog windowsa :D

Zašto se veličina fajlova sa direktnih linkova i onih na fileserve razlikuje?

x86: 514.7 vs 537.81MB
x64: 865.4 vs 903.20MB

Na direktnim linkovima je RC verzija.

evo md5 x86 fajla sa official linka
3501ccaf61bf440f3b5015d4eeccd2b8

Da li je vama uopšte poznato da SP1 najverovatnije sadrži ozloglašeni KB971033 koji poništava nelegalne aktivacije ? :cigar:

Što se trzaš oko toga, i ako bude tako (a nešto sumnjam u to), "farmaceuti" će smućkati nešto ubrzo.:p

Jel ce se SP1 pojaviti u Windows Update-u kada zvanicno izadje i kada je to za ocekivati ?

@ivanza

Kako koju. Evo attach koliko vec meseci bez ikakvih problema.

Prilozi

• 1.png
    1.png
    195 KB · Pregleda: 759
Poslednja izmena:
Ako se ja ne varam svaki SP je skup pojedinacnih update-ova. I za tebe nema sta da se pojavi ako si update-ove redovno instalirao.

Pa jesam tj. cim se nesto pojavi to sistem sam skine i instalira. Ali ne pise SP1 u "windows edition" i kada ukucam "winver" lepo pise 6.1 (build 7600) :)

OCz, SP1 ipak sadrzi u sebi taj update? Jel ti legalan Windows?

Jel ce se SP1 pojaviti u Windows Update-u kada zvanicno izadje i kada je to za ocekivati ?

@ivanza

Kako koju. Evo attach koliko vec meseci bez ikakvih problema.

Tacno tako. Ja isto nemam nikakvih problema.

Poslednja izmena od urednika:
OCz, SP1 ipak sadrzi u sebi taj update? Jel ti legalan Windows?

Ja sam taj (KB971033) update instalirao jos 6.4.2010 kao sto se vidi na screen-u. SP1 nije instaliran jer da jeste to bi i pisalo u windows edition i winver komanda bi takodje trebala da ispise build 7601 ili sta vec. Windows je narodnjak.

Predpostavljam da ce SP1 biti dostupan preko windows update-a kroz par dana ..

ja se zeznuo sa tim updatom instalirao ga i vala do daljneg ne instaliram vise nista što dođe na update. samo mi fali da mi ode aktivacija. ccc

Meni se desila cudna stvar... Juce sam instalirao SP1 RC redovno sa MS sajta, naravno pre toga onaj black hole update... Sve je proteklo ok, i win je bio aktiviran do jutros!

E sad, jutros su bila 2 nova update-a na listi i posle njih je trazio restart. Nakon toga, na desktopu u donjen desnom uglu se pojavilo Windows 7 Evaluation copy. Build 7601

Ali, properties i dalje pokazuje da je Activated! Sta sad raditi?

Prilozi

• Capture1.JPG
    Capture1.JPG
    16.2 KB · Pregleda: 149
  • Capture2.JPG
    Capture2.JPG
    155.2 KB · Pregleda: 174
  • Capture3.JPG
    Capture3.JPG
    180.7 KB · Pregleda: 135
  • Capture4.JPG
    Capture4.JPG
    46.6 KB · Pregleda: 161
Poslednja izmena:
ja se zeznuo sa tim updatom instalirao ga i vala do daljneg ne instaliram vise nista što dođe na update. samo mi fali da mi ode aktivacija. ccc

Cek, cek pa zar nije da ako i provali neku stariju aktivaciju i samim tim provali da Windows nije genuine mozes jednostavno da aktiviras isti taj Windows nekom novijom aktivacijom koja nije provaljena od strane M$ i reaktiviras ga ponovo?

Nisam imao problema sa aktivacijom na W7 ali mi se cini da je tako moglo kad mi je javljao da mi XP nije legalan.

Pa, koliko sam cuo, posle odrade tog update-a i restarta ne podigne se sistem vise...

Ma nije tacno mozes uplati komp onda samo novi lekic instaliras i radi:)

Meni se desila cudna stvar... Juce sam instalirao SP1 RC redovno sa MS sajta, naravno pre toga onaj black hole update... Sve je proteklo ok, i win je bio aktiviran do jutros!

E sad, jutros su bila 2 nova update-a na listi i posle njih je trazio restart. Nakon toga, na desktopu u donjen desnom uglu se pojavilo Windows 7 Evaluation copy. Build 7601

Ali, properties i dalje pokazuje da je Activated! Sta sad raditi?

Imas po netu gomilu raznih "alatki" i komandi sa kojima mozes to da uklonis.

Evo npr.

http://www.petenetlive.com/KB/Article/0000318.htm
http://www.webtlk.com/2010/06/25/how-to-remove-and-delete-the-watermark-from-windows-7-sp1/

Reseno! Stavio sam ovaj ovde ''zvanicni'' SP i sad je sve ok!

Bice ubrzo verzija sa integrisanim sp1 to je sigurno :)

RT7Lite je podrzavao slipstream SP1 RC verzije, ne vidim sto ne bi mogao i sa SP1 RTM. ;)

Taj posao podrazumeva da se rebuilduje onaj WIM image na instalacionom disku, ne bih se ja za to oslanjao na third-party programe, sačekajte zvanični slipstreamovani ISO, brzo će na MSDN.

MS odavno ima prost switch koji sam radi slipstreaming u originalni image, RT7Lite nista tu ne budzi sam.
Isto vazi i za sve ostale hotfix-e, RT7Lite, vLite i ostali samo automatizuju DISM.exe (MS-ov tool), nista vise od toga.

Probao sam kako to izgleda rucno (kucati svaku DISM komandu), uzasno je mucno :D

jel se pojavio nekome SP1 preko win update ? kod mene nema ništa još i ako sam stavio tkz. black hole update.

cek ne razumem...ako hocu da installiram sp1, da li pre instalacije moze da se otcekira taj black hole update, da se ne instalira...ili se sve azjedno instalira, pa posle instalacije moram da se bakcem sa tim update-om...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno