Šta je novo?

Windows 7 SP1 RTM 7601.17514.101119-1850

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo stigao jutros neki update ( za ove što nemaju sp1 instaliran) Jel ga instalirao neko šta se dešava i čemu služi ?

A gdje se moze skinuti ovaj SP1, posto vidim da iima hiljadu link-ova i verzija
koju skinuti i gdje?

Pozdrav!

Jel instalirao neko? Kako se ponasa? i da li deluje na samo nama poznata resenja?

da i kod mene nije hteo odma da iskoči par puta sam išao na update dok se nije pojavio konačno... i sad ne znam dal da ga instaliram ili ne pošto je u grupi opcionih odnosno nije štikliran preciznije rečeno ???

Instalirah, sve OK - bez problema sa aktivacijom.

Po difoltu nije bio štikliran ni meni. Instalirao sam ga i sve je prošlo ok, nisam čak ni aktivaciju morao da ponavljam.

Stavio i ja,pre 15 minuta i sve ok,genuine i dalje.

hm, kod mene nije uspeo sva 4 fajla da instalira. Jedan od preporučenih fajlova je na FAILED a ostali su uspeli da se instalirajui sve je ok.
Ovaj update nije hteo:
Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB2387530)

Installation date: ‎22.‎2.‎2011 21:21

Installation status: Failed

Error details: Code 80242016

Update type: Recommended

Install this update to resolve issues in Windows. For a complete listing of the issues that are included in this update, see the associated Microsoft Knowledge Base article for more information. After you install this item, you may have to restart your computer.

More information:
http://support.microsoft.com/kb/2387530

Help and Support:
http://support.microsoft.com
Šta da radim jel mogu nekako da ga ubacim ponovo da pokušam, kad kliknem na check for updates nema više fajlova sem onih jezika koje sam sakrio ???

I ja imam problem ljudi kada instaliram SP1 :-(((

Kako ovo da resim?

Modem mi se zaglupeo nakon instalacije SP1. Reset modema i reset sistema su urodili plodom.

skidam prvi ISO jel to ok jel ce to samo da update-uje moj OS ili WTF?

sve proslo extra preko win updatea bez problema,mada ne vidim nikakvu razliku izmedju pre i sad osim ispisa pod properties

Nece ni ovako, bas kao sto sam i ocekivao!
Sada skidam "System Update Readiness Tool for Windows 7" pa jedino ako to "opravi" moje brljotine pa uspe update, ili ima da ceka neku sledecu reinstalaciju OS-a. Ionako nemam novi sandy bridge pa mi ni AVX podrsak iz SP1 nije bas bitna, za sada...

Takodje preko update-a sve glatko, i dalje "aktivan", a za novine vise ih ima u server ediciji nego nama u standardnom izdanju..

Forsiraj check for update u Windows Update i ponudice ti SP1 ( velicina 87-867MB). Ja sam zavrsio instalaciju pre 30 min.

Definitivno odustajem, nema pomoci ni od "System Update Readiness Tool for Windows 7". Sta de se radi..

Definitivno odustajem, nema pomoci ni od "System Update Readiness Tool for Windows 7". Sta de se radi..

Verovatno ti je budzen Win preko vLite ili necega slicnog.
Meni isto nece, custom instalacija preko RT7Lite, ne pomaze ni System Update Readiness Tool for Windows 7. :)
MS je malo otezao custom-izaciju Wina, ne ide glatko kao ranije sa nLite-om i WinXP.

ima li ko da je instalirao onaj RC? ide li sad update ovaj normalno?

Ocito da niko ne zna da mi pomogne oko downloada... inace da legalac sam... update za sp1 je bio tricavih 17 MB....

Verovatno ti je budzen Win preko vLite ili necega slicnog.
Meni isto nece, custom instalacija preko RT7Lite, ne pomaze ni System Update Readiness Tool for Windows 7. :)
MS je malo otezao custom-izaciju Wina, ne ide glatko kao ranije sa nLite-om i WinXP.

Nazalost nisam, samo sam rucno bez programa budzio po reg-u, servisima itd
A ni tada ne ide glatko :)

Sad sam u tripu. :trust:
Malopre probao preko Windows Update-a, u listi se nasao SP1, skinuo, instalirao, trazio restart, na Log off screenu radio Configuring Service Pack, dosao do 99% i izbacio poruku Failure, reverting changes, odradio restart, pa opet reverting changes, restart opet, usao u Win, izbacio Error screen sa istom porukom koju mi je davao kad sam pre par nedelja probao da instaliram SP1. Probam opet Windows Update, ne nudi mi vise SP1, odem u System Properties, kad ja tamo a ono Service Pack 1. :banana:

Nema sanse sve sam pokusao ima li neko ideju? ERROR_NOT_FOUND(0x80070490)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno