TosaNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2010
- Poena
- 305
Koji laptop?
Lenovo neće sa onim del dugmetom. Ukucam samo vreme i datum i ode u DOS
Poslednja izmena:
Koji laptop?
Koji konkretno model?
Probaj u biosu da nadjes opciju da omogucis legacy boot. Mada nesto imam osecaj da je bios zakljucan za 8.1 sistem.
Kako to moze BIOS da se zakljuca za konkretni sistem? :zgran:
Ima kad izadje windows 11Jel ima naznaka da ce biti Windows 7 Service Pack 2?
Hoće, zove se Windows 10Jel ima naznaka da ce biti Windows 7 Service Pack 2?
Nece , Microsoft jedva ceka 2020 godinu da se ukine podrska za Windows 7.Jel ima naznaka da ce biti Windows 7 Service Pack 2?
Pozdrav ljudi
Da ne bih otvarao novu temu, interesuje me da li je moguće instalirati reatil verziju windows 7 starter i aktivirati je sa OEM ključem? Svašta sam pročitao zadnih par dana, jedni kažu može, drugi jok
Da li je neko probao ovu varijantu koju navodiim?
Hvala unapred![]()
Iskreno nisam ni znao da postoji retail starter Zar nije bio OEM only? Ono što sam ja radio jeste da sam skidao instalaciju sa torrenta, prilikom instalacije izabrao starter verziju i posle otkucao serijski broj sa nalepnice i nikada nisam imao problema sa aktivacijom.
Mislim da i kod tebe neće biti problema.
Pozdrav ljudi, danas drug treba da uzme laptop, ali hoce da promeni windows, ima XP, a hoce da stavi 7, sa kog sajta mogu da skinem?![]()
Jel smo mi proroci pa da znamo koji laptop tvoj drug uzima/ima , koristi google , na novije laptopove posle 2012 je veoma losa podrska za Windows 7 , uglavnom ima samo za Windows 8.1 ili Windows 8 driveri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari