dgproduction
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.07.2008
- Poena
- 345
Moja oprema
- Pristup internetu
- ADSL
Ja nemam vremena da se bakcem i trazim greske posle, Windows se instalira za par minuta, sve programe koje koristim se instaliraju jednim klikom na install.ps1, kao i configuracija istih koju skine isti klik sa github-a tako da sve gotovo za pola sata.Videcu sutra da azuriram na 24h2, nego me zanima zbog cega ste radili cistu instalaciju (vecina)?
Koje probleme, sta je bilo u log fajlu? Ja od kad znam za WIndows meni sfc/scannow nakon ciste inslacije izbaci da imam gresku i uvek ista, nesto u vezi bluetooth drajvera a ja nemam bluetooth xDOvo je opcioni update, a njih nikad ne instaliramo, barem ja to ne radim.
Ovaj konkretno sam namerno instalirao na dva računara sinoć (odmah nakon clean install 24H2 i redovnih apdejta i drajvera) i na oba sam probao sfc/scannow. Na oba je bila ista situacija, deset puta uzastopno je prijavio da je našao probleme i rešio ih, navodno. Isto je bilo sa restartom i bez, sa DISM ili bez. Tada sam odustao i deinstalirao taj update. Nakon deinstalacije, sfc više nije nalazio probleme.