OP
OP
potvrdujem da tako radi i kod mene. Precica funkcionise i slika se auto snima u save folder, ali da bih odradio copy za paste u neki fajl ili chat, moram da otvorim minimizirani prozor. Jeste anoying.Nisu notifikacije u pitanju, u pitanju je bug. Zanci odradis snipping i aplikacija se minimizira u taskbar. Nece da ostane na ekranu. Nisam jedini:
Redirecting
answers.microsoft.com
Meni je fixalo problem reinstalacija aplikacije, i nakon 3 koristenja, opet isto. Odradis snipping i onda se aplikacija minimizira. I onda je moras otvoriti da uzmes/vidis sliku.
Pokusavam da odradim ovo ali ne dozvoljava da ubacim u en-US fajlove. Mogu u ostale, en-GB i slicne, ali ne u taj folder i ak oimam sve dozvole, full control:potvrdujem da tako radi i kod mene. Precica funkcionise i slika se auto snima u save folder, ali da bih odradio copy za paste u neki fajl ili chat, moram da otvorim minimizirani prozor. Jeste anoying.
imas ovu foru da iskopiras stari snip tool na win 11
![]()
How to restore old Snipping Tool in Windows 11
If you want to restore the Windows 10 classic old Snipping Tool in Windows 11, you can follow the instructions outlined in this post.www.thewindowsclub.com
Ako je browser u pitanju, probaj neku ekstenziju ili npr Chrome / Firefox built-in screen shot alat.Koristim puno snipping tool za posao svaki dan.
Gde se bre ovo nalazi??Ja to trazim vec mesecima!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari