Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Pozdrav svima. Mis je Logitech Mx Master. Dok sam citao neke vesti izadje mi notifikacija da ima novi update za Logitech Options software za misa. Odem na update i tog trenutka kada se otvorio prozor od softvera (znaci samo se otvorio, nije ni poceo update i instalacija) mis je zakucao. Rekoh verovatno zbog update-a se trenutno ugasio, i odem preko tastature na Install i zavrsim instalaciju. Posle instalacije pokazuje da ne postoji nijedan Logitech uredjaj prikacen. Izvadim unified receiver, promenim mu usb slot, windows ga prepozna, odradi sta treba, ali i dalje nista. Rekoh ajde da resetujem Windows, ne pomaze. Posto imam dual boot, startujem Windows 7, jer sam morao nesto da zavrsim...mis ne radi. :/ Posto imam jos neki mali Logitech mis, ubacim njegov reciever i mis proradi, vidi moj MX Master.
Posto cisto sumnjam da se desila tolika slucajnost, znaci 1 u milion milijardi, da u trenutku kada se pojavio update za Logitech software, da te sekunde kada sam kliknu crkne unified receiver, mislim da mi je Windows 11 nekako ubio isti. Pogotovo sto ne znam kakav je to update, jer sam bukvalno pre dva dana instalirao taj mis i software.
Sta mislite?
Posto cisto sumnjam da se desila tolika slucajnost, znaci 1 u milion milijardi, da u trenutku kada se pojavio update za Logitech software, da te sekunde kada sam kliknu crkne unified receiver, mislim da mi je Windows 11 nekako ubio isti. Pogotovo sto ne znam kakav je to update, jer sam bukvalno pre dva dana instalirao taj mis i software.
Sta mislite?