Šta je novo?

Windows 11 dobija animirane pozadine posle skoro 20 godina

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Windows-11-pozadina-animacija-video.webp

Windows 11 dobija animirane pozadine posle skoro 20 godina​

Windows 11 uskoro dobija podršku za animirane pozadine, prvi put od Vista DreamScene funkcije iz 2006. godine

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...ija-animirane-pozadine-posle-skoro-20-godina/

gpu zauzece 60% i cpu na 4% ali stalno pod boost naponom, nikada u idle.

Koja je poenta animirane pozadine? Probao sam na Visiti i na telefonu i nikako nisam mogao da se naviknem.

Lepoe. Imas wallpaper engine na Steamu pa vidi.

Ima na MS Store ko želi da proba.

Ja blokirao feature apdejte u Windowsu na 2 godine i za svaki slučaj držim konekciju kao metered i onemogućen apdejt preko metered konekcije.
Security apdejt uradim jednom u dva meseca, kad vidim da mi neće spaliti ništa od hardvera :)

Дајем брдо евра да од момента када први електрон тог feature-а додирне пинове мог процесора, то неће радити. Исто као СпотЛајт, петљаш 3 сата да наместиш да ти ради, и укапираш да ти већ пола сата ради (а не знаш како је прорадило), да би после 2 сата престало. Диван feature! Мислим да ћу пробати. Али не верујем. Можда. Нисам сигуран. Хоћу. Нећу.
Јесте, јесте, али неће они моћи још дуго тако...
'оће, оће...
(трас!) Неће!
Тако је младићу, сад личиш на човека. Кристина, марш у собу...

Animirani wallpaper koji cu videti ujutru kad upalim komp dok ne podigne sve programe - 10 sekundi, uvece kada gasim komp, a posto se brze gasi nego sto se upali, znaci 3 sekunde. Bas sam srecan.

A jos srecniji sto svaki put kada radim screenshare na poslu (sto je svakodnevno vise puta), i kada udaradim screenshot, moram da iskljucim HDR u display settings jer ako ne iskljucim onda mi je sherovan ekran i screenshot overbright i nista se ne vidi. Pa posle ponovo ukljucuj HDR.

Oni koji instalirajutakva Sr*nja si najviše bune na "Bloat".

Nazad
Vrh Dno