OP
OP
Deleted member 46590
Guest
Samo to ? Pa i to je "hardverski". Kažu da poslednji Rufus može da napravi instlaciju da to preskoči.
Meni je PC Health Chech rekao da trenutno ne mogu da instaliram Win11 zbog ovoga:
This PC must support secure boot
TPM 2.0 must be supported and enabled on this PC (TPM not detected)
Šta treba da uradim? Hardverski mi je sve uredu
Imas najgori procesor u istoriji, ne pokusavaj boljeOpa mogao bih probati ovaj bypass… Sta mislite kako bi radio w11 na hardu i e1 1200 cpu? Koji je bas bas slabasan cpu? 🤣 inace probao sam ssd sa ovim cpu i nema ama bas nikakve beneficije 🤣
Kako to sve da uradim, ne razumem se baš u kompjuterePotraži u BIOSu opciju fTPM i uključi je. Koju matičnu imaš?
Takođe, moraš imati upaljen UEFI boot umejsto CSM koji treba biti uključen. Secure Boot ne moraš da uključuješ, bitno je samo da je podržan.
Hahahaha nije moj. 🤣🤣🤣 na mom pc w11 brze butuje od 10 🤣 pa reko mozda mogu da im ubrzam lap 🤣Imas najgori procesor u istoriji, ne pokusavaj bolje![]()
Ne diraj ništa onda. Teraj dokle ide w10, pa ćes kasnije kod nekog servisera za 5 godina rešavati win 11.Kako to sve da uradim, ne razumem se baš u kompjutere
Nije uključio jer ga nije briga ili ne zna. Ali lako se namešta ako ti nije instalirao MBR, onda je malo teže.Ploča mi je Gigabyte a320m-h
Znači mene serviser zavrnuo kad mi je instalirao win10 jer ništa od toga mi nije uključeno a vi kažete da treba da bude
Nije na svim, pogledaj onaj video pred krajNa AMD platformi ne tražiš PTT nego fTPM. Tako je označeno na AMD pločama.
Ja sam juče sam proveravao konpatibilnost, ploča mi je Gigabyte B450-s2h i isto je pisalo da mi treba secure boot i TPM. I odem tako ja u bios, stavim CSM na Disabled, uključim secure boot i fTPM i save changes i posle toga crn ekran, neće da podigne sistem neće u bios znači ništa i na kraju sam morao clr Cmos izvadio bateriju i sve se dobro završilo posle se resetovao bios na default, šta je pošlo naopako moraću da istražim. Da li možda neko zna zašto se to desilo?Meni je PC Health Chech rekao da trenutno ne mogu da instaliram Win11 zbog ovoga:
This PC must support secure boot
TPM 2.0 must be supported and enabled on this PC (TPM not detected)
Šta treba da uradim? Hardverski mi je sve uredu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari