Šta je novo?

Windows 11 - dev build / preview / testiranje

Samo ne želim da neki forsirani update blokira računar.
To može i na 10-ci i 11-ici da se desi sa redovnim ažuriranjima, osim ako ne ubiješ sama windows ažuriranja skroz na skroz.

Po ovome što čitam i što pišeš, tebi bi ili tamo gde planiraš već taj ili te sisteme, odgovarala baš 10-ka LTSC poslednja i zaboraviš na probleme (zapravo najmanja je šansa da se dese).
 
^ istina je, od 2016. sa win10 LTSC nije se desio apsolutno nikakav problem, nijedno zamrzavanje, ali istina je da računar koristim 90% u browser-u.
Umela je da bude dosadan taj security update koji sam mogao da odložim jednom a onda bi on krenuo kada on hoće. Ali to je security update.
Na drugom računaru koji je hewlett-packard original imam Windows 10 koji nije LTSC, i takođe i on je samostalno vršio update, ali ni sa tim nikada nisam imao problem.

Windows 11 samo hteo prosto da bih gledao u nešto modernije. 😜 Znam da nije neki razlog.

P.S. Windows 11 IoT Enterprise LTSC version will be released in the mid-2023 timeframe.
 
Stavi Windows 11 ako je zvanično podržan, ako ne, stavi Windows 10 običan. Nisam nešto oduševljen Win 11, ali je OK.
 
Ovo bi bilo osnovno korišćenje računara, gde bi se 99,99 posto vremena koristio samo browser. Samo ne želim da neki forsirani update blokira računar.
Pa onda ti je 99.99% svejedno koji OS. većina browser-a ima i za Linux.
 
^ Potpuno se lažem, skada se uđe u Win 10, 11, Linux i onda otvori browser u kome je korisnik 99% vremena, uopšte nije bitno koji je OS.
Nego malo mi je dosadio 10, pa sam hteo da probam 11 -- samo znatiželja. Vidim da uskoro izlazi i Win11 LTSC, to je dobra stvar. :cool:
 
Ako si samo znatiželjan uzmi neki el cheapo SSD od 120 GB za par soma pa se igraj sa njim. Sa LTSC si zaglavljen na istom dosadnom windows godinama. Zanimljivije je sa insajderom i to Dev ili čak Canary. prilično su uhodani sa njima i normalno ne kvare ništa od "običnih" W11, bug-ovi su uglavnom samo sa novim fetures-ima i ne odražavaju se na normalnu upotrebu.
 
CountMike, ja već 10 dana nisam dobio nikakav update. Znam to jer mi je toliki up time u Task Manager-u. Ja sam u beta kanalu. Ranije sam redovno dobijao update, jednom nedeljno. Ne sećam se da su nekad propustili da pošalju. Šta ti misliš, šta je u pitanju?
 
9og maja je bio poslednji update za Betu a za moj Canary još 4og maja.
Evo već treća nedelja za redom
1684571038992.png
Jedino što stiže je
1684571131416.png
 
Hvala. Mislio sam da je nešto do mene. :)
 
1689794789672.png
 

Starting with this build, the Windows Maps and Movies and TV apps will no longer be installed after doing a clean install of the OS.
 
Nazad
Vrh Dno