Stock
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.09.2018
- Poena
- 655

Microsoft now lets you test Android apps on Windows 11
Only 50 apps are available for beta testers.

Zar ne moze da se pojavi taj patch nezvanicno van insajdera?Izgleda da patch radi posao...
https://www.igorslab.de/en/professi...nd-without-patch-windows-11-is-really-so-bad/
Mene najviše oduševljava što su kada biraš fajlove na desnom kliku cut, copy, paste, delete funkcije u vidu ikonica na vrhu a ono što sam morao da budžam u properties sada izlistane. Ko se ovoga setio svaka mu čast.
Edit: Silno sam želeo da se uverim u one priče o usporavanjima sa Ryzen procesorima, ali nisam primetio nikakvu razliku u igrama ili nilo čemu drugom, što odokativno, što putem benchmark testova. Pa sam sad malo zbunjen da li je došlo do toga da nas i sa YT usmereno lažu??
Ono sto sam ja primetio da u odnosu na w10 je to da je UI kod mene dosta sporiji na w11 i ono sto mi najvise smeta je to sto je file explorer dosta ali bas dost spor i da laguje kada se selektuju folderi da li su to 2 ili 15 foldera on svakako laguje(laguje rectangle).
W11 je instaliran na bezmalo nov 970 evo plus.
E sad posto moj procesor nije podrzan probao sam kod brata na Legion Y530 laptopu sa I5 8300H i on nema problema sa L3 cache u Aidi ali ostale problema ima isto kao i ja.
Igre nisam probao jer ne igram pa mi to nije mnogo bitno.
Pre će biti da se to desilo zbog ovoga:U BIOSu ti je CSM uključen pod Boot sekcijom. Treba da stoji UEFI only ali pogledaj sledeći post:
Verovatno MBR sistemska particija, neka me neko ispravi ali mislim da je ovo simptom (ne sećam se da li piše boot device missing ili crn ekran kao u ovom slučaju). Treba prvo odraditi konverziju iz MBR u GPT particiju pa onda isključiti CSM.
Probaj da odgonetneš šta prouzrokuje taj lag sa: https://www.resplendence.com/latencymonPrimetio sam kada ukljucim TPM u biosu sistem bazuje na milisekunde cesto.
Privikavanje oko cega🤣 meni je ovo daleko daleko vise user friendly🙃Uradio večeras nadogradnju na Zephyrusu, videću par dana kako se ponaša i radi pa ako ne bude ok, restore na 10 (koliko sam video na netu, imam 10 dana da se bezbolno vratim ukoliko mi se ne dopadne). Ovako na prvu što sam video je da sam sigiran da će mi trebati jedan (dobar) period privikavanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari