Ima resenje za to , desni klik na desktop pa New Shortcut i upisi control.exe
Pogledajte prilog 241277
Zatim na tu precicu idi na Pin to start.
Pogledajte prilog 241278
Ne znam zaista koji je mozak pustio FC build kao final! Gori sistem u zivotu nisam koristio!!!
Jedno vreme sam koristio Linux jer nisam mogao da se izborim sa problemima koje je doneo FC update i nakon novembarskih zakrpa odlucim da mu dam jos jednu sansu u nadi da su se stvari popravile. Ubacim instalacioni USB flash koji sam inace kreirao odmah preko MCT-a nakon zvanicnog pustanja FC update-a. Zavrsila se instalacija i ja da kliknem na Settings, kad ono nece, ne otvara uopste Settings! Instaliram sve najnovije drajvere i proradi Settings...
Ovo je ono sto mene najvise izludjuje. Kad racunar ima poteskoca(bilo da mu treba vise sekundi ili da uopste nece) da otvori podesavanja zapitam se koliku zapravo kontrolu imam nad njim. Da li je Control Panel isti kao u Windows 7 i da li radi u ovakvim situacijama?
Pa moraju da kukaju za nešto.
Nijednom mi se nije desilo na sedmici da ne mogu da otvorim Start i Control Panel. Takodje, ovo se nije desavalo ni na XP-u, 8 i 8.1...
I da ispeglaju ovo za 3-4 meseca, sledi novi major update i tako u krug... Mozda bude bolje sa sledecim major update-om.
Najbolje je instalirati Windows 10 bez Internet konekcije, staviti najnovije drajvere pa tek onda ukljuciti Internet.
Najbolje je da se ne bune uopšte jer je Windows 10 savršen OS.
Užas, svaki novi major feature update kao da je novi OS, igranka bez prestanka.
Niste mi jasni sto kukate!? :d
Jel to neko bije po usima pa morate da instalirate taj krshware10 ili sta?
Cemu taj mazohizam! :d
Užas, svaki novi major feature update kao da je novi OS, igranka bez prestanka.
***, drugar uzeo mining rig koji je stigao sa 10kom, ja to umetnički odmah pregazio da stavim 7cu na kojoj 6 grafičkih neće da radi ni pod razno. Pošto sam ceo dan izgubio praveći se pametan, na kraju sam posustao i vratio mu 10ku... srećom, stigao rig sa SSDom, pa je brzo išlo. Posle sam dizao još jedan rig sa 10kom i krš HDDom, tako da sam imao privilegiju da u nekoliko dana uživam u instalaciji istog.
***, ja moram, nemam opciju sedmice sa podrškom za touchscreen.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Tako je. Postoji Enterprise LTSB verzija koja dobija major upgrade na 2 ili 3 godine, tu je situacija mnogo bolja. Ta verzija nema Store ni bloatware sto dolazi zu isti nakon instalacije sistema. Ali, fizicka lica je ne mogu legalno posedovati, LTSB je samo za firme.
Ako nekog zanima da proba LTSB, neka trazi ovo: en_windows_10_enterprise_2016_ltsb_x64_dvd_9059483.iso .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari