Nije na Microsoftu da brine o drugim AV, nego na AV kompanijama da dok je u insajderu nameste. Jer AV krene da blokira OS.
Defneder je sasvim dobar u Win 10, plus u Fall Creators Update ako instaliraš drugi AV ne radi ugrađeni EMET i folder protection.
6 godina je Windows 7 radio na laptopu bez ikakvih problema (od 2010. do 2016. ) i prebacim se na Win10 kada sam uzeo SSD na istom tom laptopu.... Jedna instalacija je "trajala" pola godine, a druga evo već 2x ima ozbiljne probleme, ponajviše zbog buđavog update-a. Windows 10 je najveće đubre ikada, toliko komplikacija bez ikakve potrebe, 2 control panela, 2 vrste dizajna, nekompatibilnost na svakom koraku.
Sve što dotaknu - upropaste... Skype, Nokia, WinMobile i evo sada Windows. Go*no od kompanije.
Sta fali Win10 Defenderu i Win FWu za prosjecnog korisnika? Ne vidim neku veliku potrebu za 3rd party.
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Samo iskljucis schedulere za scan i ostale zayebancije i trebalo bi biti OK. Nisam primjetio usporavanja evo vec godinama...
Slazem se da ima dosta zayebancija oko windowsa i podesavanja, ali kad se sredi fercera ***...
Ako je kaspersky resource light ja ne znam...
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Počne maintenance da drnda, vidiš da i C: disk ima zauzeće. To rade svi OS.
C disk ima 1% zauzeća. Obično, dok OS drnda disk, procesor je manje zauzet... Na njegovoj slici se lepo vidi da je samo CPU opterećen.Počne maintenance da drnda, vidiš da i C: disk ima zauzeće. To rade svi OS.
C disk ima 1% zauzeća. Obično, dok OS drnda disk, procesor je manje zauzet... Na njegovoj slici se lepo vidi da je samo CPU opterećen.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ako isključiš Defender-a, stavi neki drugi anti-virus. Bitdefender free ili Kaspersky free npr. Sa Store-om nisam imao problema, mada ga i ne koristim. Probaj za početak O&O ShutUp10. Rešava dobar deo problema sa Win10.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari