U grafickom prikazu su takodje prikazane kao odvojene particije, jedna 499 MB, a druga 127,44. Kada kliknem na jednu od njih i druga se selektuje.
Deluje mi da su te particije već spojene (pošto je 126,95 GB + 499 MB = 127.44 GB)
Kada otvoris This PC vidis samo jednu F particiju od 127.44 GB?
Dzabe,skinu nekako,ali nema sanse da pokrene instalaciju ovog programa,na kraju sam oborio Win
Fingerprint reader me izludjuje... Posle nekoliko dana prilikom prijavljivanja, prestane da radi i prebaci me na unos PIN-a. PIN naravno nije zapamtio, pa moram da kliknem ispod na SignIn options pa izaberem password i da se logujem. Potpuno besmisleno. Zasto Windows Hello ovako puca?
Nije dobro radio ni pre CU. Podesim ga i radi.. ali posle nekoliko dana u nekom trenutku kada otvarim ekran i laptop se budi iz sleep-a fp prestane da radi. Restart obično rešava problem. Mislim da nije do fp drivera jer hello nece ni pin da prihvati... Samo password radi.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
@yooyo
meni je nešto definitivno prošetalo onomad nakon instalacije Corella po kompu i napravilo zbrku u servisima. Popravio sam onim tweakom u registriju start meni i ostale stvari, međutim, pojebao mi je Realtek audio manager. Reprodukuje zvuk iz Chrome-a i iz gaminga, video plejere ni da čuje. Probao reinstall drajvera, sve živo, nema pomoći izgleda, sem da radim clean.
Realtek audio manager neće da pokrene uopšte. Ne mogu retaskovati konektore.
Takođe mi nešto u svchostu sprečava shutdown i uvek moram kliknuti na force... Smorčina.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
zna li se kada puštaju ovaj novi fall creators update ili kako se zove već?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari