Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Windows prodavnici se izgleda ne pise dobro...prva kompanija sa bada-bumom od igirice za win 10 prestaje sa podrskom...

Remedy, the developer behind the game might not release patches for the Windows Store version after all

Remedy je jedna od kompanija koja pruža kratkotrajnu podršku svojim naslovima po njihovom izlasku. Alan Wake i dan danas ima par bugova koji su bili prisutni od samog starta, a ako izuzmemo day 1 patch izbacili su samo 4 patcha po izlasku igre, a poslednji je izašao mesec i po danu po izlasku igre. Slično je bilo i sa MP i MP2. Neće biti puno drugačije ni sa ovom steam dx11 verzijom. Praviće se da rešavaju probleme mesec, dva i kompletno preći na rad na novom naslovu :)

Poslednja izmena:
Moze i ovako :) a i za telemetriju ima lekic bas cu da testiram na pro verziji :)

Capture.PNG

Sta ima novo u 14901?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako je sa RS dosla I podrska za ekstenzije resio sam malo da probam Edge. Za sada vrlo dobro iskustvo, ima potencijala da mi postane glavni browser. Nadam se samo vecoj podrsci developera ekstenzija, ovo sto trenutno postoji je bas slabo. Ali dobro, RS je tek skoro izasao za sve pa ima vremena i nade.

Batalio ja insajderske LTSB je zakon:banana::guitar:

^ Majkrosoftovim alatom. :)

pozdrav,
crkla mi je maticna ploca na koju je bio vezan windows 10.
Sta sada da radim? Pretpostavimo da cu da dobijem isti model ploce sa reklamacije. Kako da prenesem licencu na novu plocu?

@Vuk40

Nikad. Igram baš Fifu 16 redovno i nikad a ni ovako,sve radi savršeno osim Edge-a ...

pozdrav,
crkla mi je maticna ploca na koju je bio vezan windows 10.
Sta sada da radim? Pretpostavimo da cu da dobijem isti model ploce sa reklamacije. Kako da prenesem licencu na novu plocu?
Pustali su do sada ako imas registrovan account, ja sam isto promenio plocu cak nije ni isti proizvodjac.
Pusti li me posle dan -dva...

Utesno!
A kako to "pustali"? Je l treba nekome da se javim, da trazim da me puste? Mislis na windows account?

Utesno!
A kako to "pustali"? Je l treba nekome da se javim, da trazim da me puste? Mislis na windows account?
Ne, samo se logujes sa svojm nalogom i cekas...prvo stajalo da nije aktiviran, posle dva dana aktiviran.
Da onaj MS account.

Poslednja izmena:
UH, ja sam to koristio bez accounta.....
Rado bih im poslao email sa opisom problema koji sam imao, ali ne znam na koju adresu....
Hvala ti @Vuk40!

Konacno i ja probao Win10. Cista instalacija, ovaj poslednji Anniversary, naravno narodnjak.

Za ovih nedelju dana, utisci su pozitivni. Apdejtove i "spijunske" gluposti sam naravno iskljucio, nesto manuelno a nesto sa O&O ShutUp10.
Na masini iz potpisa ipak radi malo zivahnije nego Windows 8.1, mada je razlika izmedju 8.1 i 7 po tom pitanju bila veca. Ali i ovo je ok.
Dobro je sto i na ovom Windowsu mogu nastelovati "izgled" kao na XP/7. :d

Tako da ostaje do daljnjeg ako ne bude problema.

Jel moze Enterprise 2016 LTSB da se aktivira sa Education licencom? Siguran sam da ne moze, ali da proverim.

Da li moze da spreci download apdejtova u pozadini?

Znam da mogu da namestim da se odlozi instalacija apdejtova ali svejedno on meni skida u pozadini te apdejtove, zna da mi povremeno bas zakuca net, zadnji put dok sam igrao CSGO pa je bilo suka bljat na sve strane.

Da, moze da se spreci odnosno skroz iskljuci. Najlakse ti je npr. da skines O&O ShutUp10 i preko njega iskljucis.

Vrh Dno