Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

S druge strane, niko da pogodi, šta nije u redu na slici, koja je okačena. Samo što ne probode oči. Ko primeti, zapamtiće šta je u pitanju za sledeći put, kad se ovako nešto dogodi. A i napisano je "malim slovima", šta nije OK.

Poslednja izmena:
I ja sam oduševljen tom neverovatnom pogodnošću.

Stvarno sam očaran tvojom ironijom, šta te je podstaklo na tu ironičnost, odbojnost prema W10? , nekad i mene W10 iznervira, ali baš toliko da mi svaki post bude ironija...

Nikad nisam imao svchost bug na desetki od oktobra 2014 kada je izasala prva desetka do sad , ne znam kako je na AMD racunarima , nisam ga imao na Intelu do sada na desetki,

Ikonice same nestaju iz sys trey-a. Gospode...

Treba jos vremena da se ispeglaju svi bagovi,do tad W10 samo kao drugi OS.

Krajnje je vreme da ljudi koji nemaju w10 napuste ovu temu, gotovo većina postova je njihova.

Stvarno sam očaran tvojom ironijom, šta te je podstaklo na tu ironičnost, odbojnost prema W10? , nekad i mene W10 iznervira, ali baš toliko da mi svaki post bude ironija...

Win10 je super sistem.

Krajnje je vreme da ljudi koji nemaju w10 napuste ovu temu, gotovo većina postova je njihova.

Slazem se sa tim i takodje mislim da ne treba da se preporucije ljudima da instaliraju nekompletan proizvod.

Овде се и даље мешају инсајдерска и нормална верзија. Код инсајдерских јесте недовршено, стално се ново испробава али се зато и зове како се зове. Редовне верзије имају једва понеки апдејт и скоро ништа битно не брља, па не може тек тако да се прича о недовршеном а мисли на инсајдер верзију.

Ignorišu?

Odlično.

Ko je zaista pročitao šta sam pisao, taj zna o čemu se radi. Ko ignoriše, njemu ni 1000 svchost-ova, u svakom folder-u, neće pomoći.

Nedostaje mu parametar, ali to ne menja činjenicu da neopisivo smaraš i da zaista svi trebaju da te ignorišu.

+1 doticni vise odmaze nego sto pomaze, svaka druga rec mu je W10 djubre..nedovrsen sistem...neki retardirani memovi ...itd

Poslednja izmena:
Kako spreciti update na w10, ovoga puta nema X i nema otkazivanja, samo nude datum da se izabere kada da se instalira sam....

defer upgrades.
edit: mozes i da disable-ujes win update servis isto.

Poslednja izmena:
Treba podeliti temu na Insajder i stabilni build.

svchost.exe treba da bude u c:\windows\system32 folder, a ne u c:\windows folder.

Sta koristis od AV pa imas nesto...?

Ahhh morao sam i ja da zakacim bagcinu izgleda. A tako mi je extra radilo. Problem sledeci, ne rade taskbar,start,settings, nista od toga ne reaguje ni na desni ni na levi klik. Gledah po netu za neke fix-ove sa powershell-om i nece. Evo sad pokusavam sa cmd-om i scan now opcijom koja valjda skenira i popravlja sta ne valja pa ako ne uspe i to nemam pojma sta da radim.

To je jedini opšti bug. Restartuj explorer.exe proces.

To sam prvo probao,pa sam presao na ovo drugo. Na 66% sam sa ovim scannow. Ako ne uspem ne gine mi reinstal. A mrzi me do bola to da radim.

Koji ti je build? Jesi li koristio neke od onih privacy tools?

:D problem je sto sad ne znam kako da vidim build jer ne mogu preko settings da pristupim. Nisam nikakve privacy tools koristio.

Da, prosti restart sistema s vremena na vreme je preporučljiv. Ne samo kod 10ke već i kod 8, 8.1.

Ahhh morao sam i ja da zakacim bagcinu izgleda. A tako mi je extra radilo. Problem sledeci, ne rade taskbar,start,settings, nista od toga ne reaguje ni na desni ni na levi klik. Gledah po netu za neke fix-ove sa powershell-om i nece. Evo sad pokusavam sa cmd-om i scan now opcijom koja valjda skenira i popravlja sta ne valja pa ako ne uspe i to nemam pojma sta da radim.
Jedan komp na poslu danas imao bas to...odradio sam powershell fix i restartovao, sad je sve ok

Sent from my Z5

Meni je neke silne greske tad prijavio i nije htelo.Zamenicu kasnije sistem.Mrzi me vise da se cimam.I ovako nisam fresh instalaciju odradio od kako se pojavila desetka.Samo sam updejt radio.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Moras u run da ga pokrenes kao administrator, a ja to nisam mogao dok nisam instalirao classic shell

Sent from my Z5

Nazad
Vrh Dno