Jel zna neko kako da vratim podesavanja tj da ponovo ukljucim privacy settings i da ukljucim lokaciju a nisam stiklirao system restore? Od prvih sedam stiklirao sam sve sem system restore i defendera. Sada mi ne radi vremenska prognoza i Cortana a to mi treba.DWS Lite Build 648
![]()
Pustio da uradi update na novi bild prvo taman sam i hteo a i nadam se da ce poukljucivati sam ponovo privacy kao sto kaze @antena pa ako ne onda kopanjeKopaj po registry editoru, evo ti gde da trazis - https://community.spiceworks.com/topic/1124507-windows-10-privacy-settings-and-updates-script
Cortana - http://www.askvg.com/tip-disable-cortana-and-bing-search-results-in-windows-10/
Ama nije samo update, to je cela nova Windows verzija.Jao majko pa ovi se sve vise zakopavaju! Kakav je ovo update od nekoliko gigabajta a promenjen samo context meni i dodato par opcija??? Sad frankenstajn izgleda jos gore! I naravno sve privacy opcije ponovo ukljucene,obrisane aplikacije ponovo instalirane, ma kriminal nista drugo. Sta kazu,oce milijardu korisnika za 2-3 godine? AHAHAHA ako bude 3-4 puta manje treba da skacu do neba od srece!
Ne znam sta si ispizdeo, meni je trajao 10min ceo proces na prastarom phenomu i ssdu od pre hrista.Zestoko sam razocaran na nacin kako Windows 10 radu update!
Kad su najavili update sistema kao SERVICE!!! ja sam ocekivao da ce updati biti incremental! da ce proces biti maximalno optimizovan, ALI BILL GATES je bio CAR
Ove majmuncine u Microsoftu nisu NORMALNE!
Generalno ocekuju da svakih par dana resetujes komp usled nekog retardiranog update-a! Aj ok TRPIM!
Sad kad je dosao taj big update koji ce verujem ici na svakih par meseci, on skida 3+ GB i radi CELU REINSTALACIJU sistema sa cuvanjem podataka!!!!!! preko sat vremena cekanja , 3x restarta!!! 30GB djubreta na HDD vise u obliku old files, windows.old!?!?
Ok disk clean ocisti manulano ali microsofte TI SI POSANDRCAO!
GASIM DJUBRE OD UPDATE od danas i svim svojim korisnicima isto preporucujem, sistem treba mene da slizi a ne ja njega!, da nemogu da radim 1-2 vremena zbog nekih retarda u micorosoftu
Ово је више као апгрејд линуха на следећу верзију него као RR код кога стално иде по мало и скоро се и не примети.Sad kad je dosao taj big update koji ce verujem ici na svakih par meseci, on skida 3+ GB i radi CELU REINSTALACIJU sistema sa cuvanjem podataka!!!!!! preko sat vremena cekanja , 3x restarta!!! 30GB djubreta na HDD vise u obliku old files, windows.old!?!?
Ok disk clean ocisti manulano ali microsofte TI SI POSANDRCAO!
Nikakva mozda da ima samo razlican sha1Koka je razlika mdsn vs retail?!
Ja sam preko onog toola skinuo w10 x64/x86 za svaki slucaj da imam da mogu i za netbook upgrade da radim ;-)
Pa meni je sve otčekirano inače. A instalirao sam ga 29.07. Ali preporuka za clean install, e to im je vrh.
Ovo http://lifehacker.com/whats-new-in-windows-10s-big-november-update-1742108755 ti nazivas novom verzijom??? TO da bude tesko nekoliko gigabajta? Skype umesto u jednoj u 3 aplikacije? TO normalno? Pa Balmer jes bio lud ali bar nije bio sizofren kao ova nova uprava!Ama nije samo update, to je cela nova Windows verzija.
valjda ce se posle mesec dana opet samoobrisati onaj windows.old?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari