Zivo me zanima koliko bi ovde neki ljudi placali stetu u firmama ne daj boze da su sysadmin-i za upgrade na Windows 10. Kratko i jasno: Na workstation ili na bilo koji drugi racunar koji se koristi u poslovne svrhe se ne stavlja neispeglan sistem. Windows 10 ce biti spreman tek posle 6-8 meseci znaci taman kad izadje Threshold 2 -/+ 3 meseca. Ako ni tad ne isprave, sa ovakvim pristupom samo ce sve vise ljudi oteranti na Linux. Tu bar postoji izbor sta treba sta ne.
Prvog avgusta 2012 je Windows 8 izašao u RTM.
U firmi u kojoj radim i održavam mrežu su računari u domenskom okruženju, Windows 2008R2 je server i Windows XP i Windows 7 klijenti. U mojoj mreži se Windows 8.1
prvi put pojavio 15.7.2015. godine, dakle, skoro
tri godine nakon izlaska Windowsa 8 u prodavnice. I to kao
test faza da vidimo kako se ponaša u radu... I to naravno, sve metro aplikacije deinstalirane, pušten StartIsBack kroz group policy forsiran, u Metro možeš da uđeš samo slučajno, a Metro aplikacije ne možeš ni da pokreneš...
Pre servera 2008R2 je bio server 2000 i ni njemu ništa nije falilo, radio ko sat, još uvek me duša boli za njim kako je stabilno radio.
I sad zamisli da ko ove paljevine krenem da korisnicima u domenu puštam Windows 10 update da pregazi postojeće Windowse... Buahahahaha.
A bachi ne postavlja pitanje nego samo podj*bava u temi, on se licno izjasnio da nece windows 10 jer njemu zbog prirode posla je najbolji windows 8 znaci ne 8.1 nego bas 8 jer samo na njemu mu neki programi lepo rade dok sve drugo nista ne valja!
Razumem ja da si u ekstazi zbog izlaska Windows mutanta X, ali brate moj, kaki crna osmica, mene sedmica dovodi do orgazma.