Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Mislio sma da provjeriš koji ti je key:

8c97badd3b634e2bf56a0b65a3de3713.jpg

Ako je ovaj sa slike, to je gwenerički za insidere. Mozda i on vrijedi za nas insidere, odnosno, za legitimnu win10 pro verziju a da nije Insider ali opet, zanima me da li si dobio taj key ili novi.

Piše samo VK7JG-Trial , verovatno je vezano sa insider nalogom . Sada mi je isključeno da prima insider builds , videćemo kako će se ponašati kada Ms izda neke nove buildove ...

Poslednja izmena:
Evo ako nekome trebaju ključevi tj. ključ za win10_x64multi(en), mislim da je licenca na 2 godine. Može provereno na 3,4 kompa, verovatno i na više. Samo rokajte, pa da vidimo koliko zapravo može :D
Windows 10 Multiple Editions 32/64-bit (English)
Product Key: 797D7-N8D8K-WGRBV-487BY-G3BP6

Hvala na ovome :)
Ja upgradovao sa Win7 ultimate na Win10 pro i nije bio aktiviran, kliknem par puta activate i tek posle par minuta je proslo. Uzmem i pokrenem clean install sa ISO fajlom sa MS sajta instaliram idem skip kad je trazio key...i kad sam instalirao sve pise da nije aktiviran. Udjem da kliknem activate kad tamo vise samo da ovaj key ne radi, nemam nigde ni da stisnem activate :S jedino evo kad sam ovaj key uneo on ga je aktivirao :)

Ja cu sad na laptopu Windows 7 da ubacim , bice sigurno 500 znakova uzvika u device manager :D posle cu da aktiviram sa Daz Loader 2.2.2 pa upgrade na Windows 10 10240 pa posle cista instlacija sa windows.old metodom!

Instalirao sam win10 x64 sa usb_a uz pomoc tool_a.
Sada mi vise nije aktiviran win10 :(

Instalirao sam win10 x64 sa usb_a uz pomoc tool_a.
Sada mi vise nije aktiviran win10 :(

Ma izgleda im server za aktivaciju trokira... ako pise 0xC004F034 ili stoji prazno saceaj dan/dva, ljudi ih zovu masa njih svi imaju legalne windows-e i isti problem

Inace ko je smislio da forsira paljenje defendera iako ga iskljucis i forsiran update u Microsoftu JE LUDA BLESAVA BUDALETINA

kad je krenuo update da radi, defender da brlja i netframework da nesto optimizuje na novom i3 laptop-u je zakucao HDD na 40min (100% HDD usage read/write od 15-50MB/s), doslo mi da ga bacim kroz prozor
- naravno defender sam 5min pre toga iskljucio u opcijama ali djubrestina majmuna se ukljucila sama
sledeci put cekam registri fix-ve da se UBIJE djubre u windowsu 10 prvo!

Poslednja izmena:
Uradio sam upgrade sa win7 daz loader_a na win10 x64.Bio je aktiviran,ali sam hteo clean install i eto ti sada....pise windows is not activated...

Da meni je iskljucen defender jer koristim 360IS ali na startu on nesto pokazuje kako nema antivirusa a posle ga ubaci da radi? I koji acount je potreban konkretno za store?

Da li vam radi store ili je trokirao od naleta ? Ne mogu trenutno ništa da instaliram.

error 0x803f7003

Poslednja izmena:
Sta se desi ako se prekinu insider builds? Jel ostaje windows aktiviran? I jel idu onda standardni update - ovi?

Da meni je iskljucen defender jer koristim 360IS ali na startu on nesto pokazuje kako nema antivirusa a posle ga ubaci da radi? I koji acount je potreban konkretno za store?

Idi na Microsoft sajt i loguj se, ponovo otvori store pa probaj ponovo.
Koliko vidim na store si logovan ili?

Da,jesam logovan mislim da nije do mene jer pise da imam mogucnosti da skidam ...

00001.png

Meni nisu aktivirani posle čiste instalacije, za sada radi normalno. Tek će se videti kad Ms krene opet sa novim insider builds , update radi normalno.

Ok. Posto sam na laptopu insider, a na dva kompa sam presao sa win8.1 na 10 i sljaka sve ok.

To i mene smara. On automatski proverava defender je l' radi, pa pokaze da nema antivirusa, onda se aktivira 360TS i ono ocistim na Clear recent notifications. Microsoft nalog.

Sta se desi ako se prekinu insider builds? Jel ostaje windows aktiviran? I jel idu onda standardni update - ovi?
Nista, poklanjaju ti windows dozivotno...i zovu na proslave godisnjica.
I tu caskate i smejete se nama koji se jos uvek patimo sa aktivacijam. :D

RESENJE..... kome se upgrade jos nije aktivirao!

Samo lupajte ko blesavi aktivate taster jedno 100-500 puta!... meni je nakon evo skoro sat vremena i 50+ stiskanja proslo! nek im gore serveri!

Mozda je i promena regiona pomogla za manje opterecen server, jer sam menjao eng na srb

Poslednja izmena:
Ja sam imao ovaj Windows 8.1 Industry Pro sa dreamsparka legalan. I vidio sam da od toga neće biti ništa tj. da bar za sada nema najave za Windows 10 Industry Pro I rekoh skinuću ja pirata.

Skinuo, instalirao, lijek ga vidio kao 8.1, ali aktivirao sam nekako, radi odlično na SSD-u. Međutim nakon restarta nestala licenca, ali nema veze, sačekaću da vidim hoće li ovi sa dreamsparka dati ovaj za džabe pa da preko tog izvora češem.

Što se tiče sistema, sa obzirom da mi je 8.1 radio blago rečeno odlično, ovo i ne vidim kao nešto spektakularno, a kamoli kao veliki korak unaprijed (prije kao mali update, ili Windows 8.2). Naravno to ne znači da ga neću koristiti, ipak su to uglavnom dva slična sistema, a naravno novije bolje.

Poslednja izmena:
Druze, hvala.
Insider sam bio do pre koji sat, pa mi je zbog toga bio aktiviran.
Isao sam iz cimanja da unesem tvoj key, da vidim sta ce reci.
Pise da sam genuine. Posto vise nisam insajder, verovatno ce me ovo zadrzati i posle sledeceg insajderskog apdejta.

A sta vam pise,dokle vam je aktiviran windows sa tim key-om?

Znaci da je navala na Win10 ogromna...samo Kinezi da krenu da skidaju I aktiviraju pa zlo.

Meni je upgrade sa studentskog Win 7 Pro prosao vrlo glatko. Morao sam za nvidia drajvere da uradim jedan DDU ali to je to. Sve za sada radi OK, cak i Leadtek TV tuner. Izvadio sam product key sa ShowKeyPlus i kljuc mi je totalno drugaciji od Windows 7 Pro kljuca koji je pregazen sa 10-kom. Ja bih rekao da mi je dodeljen novi kljuc.

Od gotovg napravih veresiju. Pomoću onog programčića skinuo sam i apgrejdovao originalni 8.1 Pro na desetku.
1. Nije me ni pitao koju verziju hoću i na kraju dobio windows 10 Home, plus neregistrovanu.
2. Imam backapovanu aktivaciju ali ne prolazi.
3. Pomoću ovog serijala koji je dao kolega, apgrejdovao se win na Pro, ali je opet neregistrovan
4. Ponovo probao backapovanu aktivaciju, ne ide
5. Probao da ručno promenim ključ na moj originalni od 8.1 - ne ide ni to
6. Kada probam aktivaciju non stop mi kaže - povežite se na internet
Izem ti Microsoft!

Od gotovg napravih veresiju. Pomoću onog programčića skinuo sam i apgrejdovao originalni 8.1 Pro na desetku.
1. Nije me ni pitao koju verziju hoću i na kraju dobio windows 10 Home, plus neregistrovanu.
2. Imam backapovanu aktivaciju ali ne prolazi.
3. Pomoću ovog serijala koji je dao kolega, apgrejdovao se win na Pro, ali je opet neregistrovan
4. Ponovo probao backapovanu aktivaciju, ne ide
5. Probao da ručno promenim ključ na moj originalni od 8.1 - ne ide ni to
6. Kada probam aktivaciju non stop mi kaže - povežite se na internet
Izem ti Microsoft!

Nisi trebao nista dirat, samo lupat activate dok ne prodje!
Posle updata na win10 kljuc se menja u genericki... on je validan za upgradovane racunare... koju verziju dobijas zavisi koji su 8.1 imao, professional dobija pro, home dobija home, itd

Samo da sumiram :) Ako pise da je windows aktiviran to je to jel tako?

LUDILO.jpg
I šta sad, da potegnem KMS nema druge? I dalje kad probam da ubacim moj originalni key iz advanced talkit manager, neće da ga prihvati
Svaka čast Microsoftu, od legalnih korisnika pravi nelegalne
Sutra sledi format C i ponovno instaliranje originalnog 8.1 a Desetka na tom kompjuteru nek ide dodjavola

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno