sam633
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.11.2011
- Poena
- 405
Hajde javljajte utiske, kako radi? ima li problema sa necim?
Već dve nedelje pišem o Input Indicator-u i njegovom nestajanju, pored delay-a od strane taskbar-a.
Hajde javljajte utiske, kako radi? ima li problema sa necim?
Nikakav, vec to imas sto sad skida...
Ako hoces cistu instalaciju, skini iso sa insider sajta i odradi..
Skip key i prijavi se na nalog i gotovo.
Već dve nedelje pišem o Input Indicator-u i njegovom nestajanju, pored delay-a od strane taskbar-a.
Pitanje, zasto KMS traje samo 180 dana? Planiram bratu da danas odradim Windows 10, ali ne znam koju metodu da izaberem, nema legalni sistem pa bi ili Win7 sa DAZ loaderom pa upgrade, ili da stavljam Win 8.1 sa KMS pa upgrade, sta mi je bolje da odradim? Da li ce u oba slucaja da istice aktivacija za 180 dana? I da li moze Win 10 Home na primer da se aktivira sa KMS-om, el probao neko, isto 180 dana?Evo ja danas aktivirao moj windows 10 sa KMSpico,sa dva klika,aktiviran je do kraja januara.A jos sam i insider!:d
Posto sam insider, a instalirao sam sve moguce updates-e koje je Microsoft do sada izbacio, pretpostavljam da imam finalnu verziju.
Dosadilo mi je da budem insider, pa sam kliknuo na STOP INSIDER BUILDS.
Zatrazio mi je da restartujem PC, odmah sam otisao u podesavanja i kod aktivacije pise da je i dalje aktiviran. Dokle ce biti aktiviran?
A ja ti vec dve nedelje pisem da imas problema sa grafickim drajverima...Već dve nedelje pišem o Input Indicator-u i njegovom nestajanju, pored delay-a od strane taskbar-a.
Evo da ti bar ja potvrdim da se ista stvar dešava i kod mene, gubi ono SRP/ENG - izbor tastature posle reseta/gašenja![]()
Dreamspark mi je "last resort". Pošto skidam pro preko toola a došao sam do nekih 50%. Pa ako nešto zezne ili se oduži onda posežem za dreamsparkom iso rufke i lepota. Lepo je da ima na DS a možda mi ponudi i nadofradnju mada se ne nadam previše.To sam hteo da čujem
Javljaj kako si prošao, mada biće to super![]()
Pusti ga da"odrlja" svoje, posle je miran, tako on uvek kad se tek instalira.
Vidi da li si odobrio da Cortana koristi mikrofon..
Snapping
Snap a window left: Windows key + Left
Snap a window right: Windows key + Right
Snap a window to a quadrant: Windows key + Up or Down (after moving left or right)
Task View
Open Task View interface (to see all the virtual desktops you have running): Windows key + Tab
Switch to recent window (within Task View): ALT + TAB
Create new virtual desktop: Windows key + CTRL + D
Close current virtual desktop: Windows key + CTRL + F4
View the next virtual desktop: Windows key + CTRL + Right
View the previous virtual desktop: Windows key + CTRL + Left
Disable ga u biosu, pa ce nestati...Menjao sam kablove i sada radi ,ne sija vise lampica na kucistu ali mi je sada ubacio da imam flopi kojeg naravno nemam![]()
A ja ti vec dve nedelje pisem da imas problema sa grafickim drajverima...
Disable ga u biosu, pa ce nestati...
Posle tri driver-a, dva od strane microsoft-a (WU), jedan od strane AMD-a, čisto sumnjam. Desni klik radi kako treba.
Lokacija ti mora biti na US da bi radila kako treba.Kada sam je aktivirao dozvolio sam korišćenje mikrofona I tražila mi je da izgovorim neku rečenicu.Hit mi je to što ona prikazuje kartice I ostale informacije,a u podešavanjima piše da nije dostupna u našoj zemlji,a dole ispod toga klizač pomeren na ON.Evo vidi:
Pogledajte prilog 175927
Pogledajte prilog 175928
Odradio upgrade sa win8.1 oem na win10.
Aktiviran, e sad oko naloga nisam upucen.
Do sad kad bi reinstall win8.1 skidao sam sa microsoft sajta (cistu oem instalaciju) i bez problema sve bi opet bilo aktivirano, ne znam o kom nalogu je rec?
Mislim da mozes, pokreni pa probaj...rezervacija ti je ostala na nalogu.
Cekaj da opet ne omasis, jesi li rezervisao za free upgrade?
Ako odradim apdejt sa win 7 na win 10 preko win update-a, hoce li mi ostati app i data ili radi cistu instalaciju ?
Hoce, ovaj put skip key...uspelo na clean 8.1 odmah upgrade 10ke bez ikakvih updatea i posle 3 min se aktivirao nakon instalacije. Dakle, sad je pitanje, da li moze sada clean install 10ke nakon sto je vec aktivirana, tj da li ce se automatski aktivirati onda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari