Koliko se secam niko nije imao takav problem...I sad nemam pojma zasto mi lampica stalno svetli dole na kucistu,nema da trepne samo sija i to mi se bas nikada pre nije desavalo??? Da li je do 10-ke ili ne al eto problema...
Pa sta je sad ovo isao sam da napravi iso i sad ne mogu da narezem na dvd jer je iso tezak 5.5 a dvd 4.7 ubicu se majke mi
Probaj da raskacis dvd, ili odradi reset biosa...Eto mene snadjeI sad ne znam ni do cega je ni kako to da resim? A imam i dva foldera sa windowsom + .old i bt je nesto preko 3GB a ovaj WS preko 8GB???
Pogledajte prilog 175921
Moze preko rufusJel moze sad ovaj iso na usb ili opet da skidam tri sata onu opciju za usb
I ja sad gledam - smorNa Dreamsparku još nema 10-ke. Sa prošlim verzijama su bili ažurniji ako se dobro sećam.
Probaj da raskacis dvd, ili odradi reset biosa...
Pa reset biosa, kratko-spajaj pinove ili vadi bateriju bosa, pa par puta start dugme na prazno.Kad rece dvd nema ga uopste da je tu??? Sta sad da radim?
U odlično, sad se čeka i ovde
HahaAuuuu ko sve ovo isprati pa ove stranice se samo smenjuji, ovo postalo ko neki live chat![]()
Pisano je ovde 1000 puta. Prvo odraditi upgede licenciranog wina7 ili wina 8.1 da ti MS zakuca key i onda uradiš clean install. Zovi tehničku podršku u BG. Meni su pomogi par puta.
Bilo bi to jos jace, nego nam danas losiji prijem...nema antene.Auuuu ko sve ovo isprati pa ove stranice se samo smenjuji, ovo postalo ko neki live chat![]()
Mislim da mozes, pokreni pa probaj...rezervacija ti je ostala na nalogu.ok zeznuo sam se. sad sam ponovo digao clean 8.1, mogu li preko njega odmah upgrade win 10, imam ga na usb. ili moram da pokupim ponovo sve apdejte na 8ici kako bi mi se pojavio notification u taskbaru pa tek onda upgrade?
Pusti ga da"odrlja" svoje, posle je miran, tako on uvek kad se tek instalira.Uspeo sam da aktiviram Cortanu,ali kada kliknem na ikonicu mikrofona,ona se samo crash-uje.Edge je stvarno fenomenalan,kao I ceo sistem,ali mi jedino problem stvara disk,koji stalno nešto "drlja" I ne ide ispod 50%.Evo vam screen shoot,nadam se da će se disk smiriti,jer je na 8.1 radio većinom odlično
Pogledajte prilog 175925
Pogledajte prilog 175926
Da verzija multi ima i pro i homeNa Dremasperku ima w10 edu i w10 multiple editions. Jel u w10 multiple sadrži pro jer neću edu
Na Dremasperku ima w10 edu i w10 multiple editions. Jel u w10 multiple sadrži pro jer neću edu
Nikakav, vec to imas sto sad skida...Imam jedno pitanje.
Za nas koji smo u Windows insider programu, kako ide postupak instalacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari