Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

I sad nemam pojma zasto mi lampica stalno svetli dole na kucistu,nema da trepne samo sija i to mi se bas nikada pre nije desavalo??? Da li je do 10-ke ili ne al eto problema...

I sad nemam pojma zasto mi lampica stalno svetli dole na kucistu,nema da trepne samo sija i to mi se bas nikada pre nije desavalo??? Da li je do 10-ke ili ne al eto problema...
Koliko se secam niko nije imao takav problem...
Bilo je ranije sa prvim build-ima da nisu radile diode na tastaturi.

Pa sta je sad ovo isao sam da napravi iso i sad ne mogu da narezem na dvd jer je iso tezak 5.5 a dvd 4.7 ubicu se majke mi

Eto mene snadje :) I sad ne znam ni do cega je ni kako to da resim? A imam i dva foldera sa windowsom + .old i bt je nesto preko 3GB a ovaj WS preko 8GB???

Untitled-1.png

Poslednja izmena:
Windows 8.1 KMS, odradjen upgrade na Windows 10, tokom instalacije mi je bio iskljucen net, pa je nakon podizanja sistema trazio da se povezem kako bi se aktivirao win, ja povezao, kliknuo na Activate, on se aktivirao, nakon toga sam iz Control Panel-a obrisao KMspico, i plus je Windows Defender detektovao proces koji nije bio obrisan brisanjem KMS preko Control Panel-a, pa sam i preko njega obrisao to sto je nasao, odradio restart i to je to. Sve je aktivno i cool :D

Poslednja izmena:
Odradio upgrade sa win8.1 oem na win10.
Aktiviran, e sad oko naloga nisam upucen.

Do sad kad bi reinstall win8.1 skidao sam sa microsoft sajta (cistu oem instalaciju) i bez problema sve bi opet bilo aktivirano, ne znam o kom nalogu je rec?

Kad rece dvd nema ga uopste da je tu??? Sta sad da radim?
Pa reset biosa, kratko-spajaj pinove ili vadi bateriju bosa, pa par puta start dugme na prazno.
Proveri i sata kablove kako su utaknuti mozda ne leze dobro.

Poslednja izmena:
Ima bas dosta ponudjenih verzija ali nigde ne vidim velicinu. Verovatno se pojavljuje kada se obavi "kupovina". Inace danas sam procitao da su Dream Spark kljucevi za Win 7 i 8 retail. I onda sam proverio i video da je moj kljuc iskoriscen 220 puta :)

Capture.JPG

Auuuu ko sve ovo isprati pa ove stranice se samo smenjuji, ovo postalo ko neki live chat :D

Pisano je ovde 1000 puta. Prvo odraditi upgede licenciranog wina7 ili wina 8.1 da ti MS zakuca key i onda uradiš clean install. Zovi tehničku podršku u BG. Meni su pomogi par puta.

ok zeznuo sam se. sad sam ponovo digao clean 8.1, mogu li preko njega odmah upgrade win 10, imam ga na usb. ili moram da pokupim ponovo sve apdejte na 8ici kako bi mi se pojavio notification u taskbaru pa tek onda upgrade?

ok zeznuo sam se. sad sam ponovo digao clean 8.1, mogu li preko njega odmah upgrade win 10, imam ga na usb. ili moram da pokupim ponovo sve apdejte na 8ici kako bi mi se pojavio notification u taskbaru pa tek onda upgrade?
Mislim da mozes, pokreni pa probaj...rezervacija ti je ostala na nalogu.
Cekaj da opet ne omasis, jesi li rezervisao za free upgrade?

Poslednja izmena:
Koja je oznaka bild-a finalnog izdanja? Ovaj predzadnji je bio RTM 10240, a koji je sad?.

Na Dremasperku ima w10 edu i w10 multiple editions. Jel u w10 multiple sadrži pro jer neću edu

Uspeo sam da aktiviram Cortanu,ali kada kliknem na ikonicu mikrofona,ona se samo crash-uje.Edge je stvarno fenomenalan,kao I ceo sistem,ali mi jedino problem stvara disk,koji stalno nešto "drlja" I ne ide ispod 50%.Evo vam screen shoot,nadam se da će se disk smiriti,jer je na 8.1 radio većinom odlično
w10.png
w10..png

Imam jedno pitanje.
Za nas koji smo u Windows insider programu, kako ide postupak instalacije?

Uspeo sam da aktiviram Cortanu,ali kada kliknem na ikonicu mikrofona,ona se samo crash-uje.Edge je stvarno fenomenalan,kao I ceo sistem,ali mi jedino problem stvara disk,koji stalno nešto "drlja" I ne ide ispod 50%.Evo vam screen shoot,nadam se da će se disk smiriti,jer je na 8.1 radio većinom odlično
Pogledajte prilog 175925
Pogledajte prilog 175926
Pusti ga da"odrlja" svoje, posle je miran, tako on uvek kad se tek instalira.
Vidi da li si odobrio da Cortana koristi mikrofon..

Imam jedno pitanje.
Za nas koji smo u Windows insider programu, kako ide postupak instalacije?
Nikakav, vec to imas sto sad skida...
Ako hoces cistu instalaciju, skini iso sa insider sajta i odradi..
Skip key i prijavi se na nalog i gotovo.

Vrh Dno