Rock86,hvala puno.
***, popustio lem usled zagrevanja i hladjenja, da li je prljava, menjana pasta?
Kod mene definitivno stao na 5.91GB, sad cekamo da nam ponudi da instaliramo, to ce verovatno sutra? Sta bi se desilo kada bi pokrenuo setup iz sources?
***, odmah i odgovor:
![]()
Ma jos se bavim sa update...Vuce jel poceo da ti pravi foldere u C: ?
A sta da instaliras? pa vec ga imas...ja sam trenutno na rtmu (preko win 8.1 licenciran) sad kad izadje oficijalan jel da ga instaliram preko wu ili na fleshku pa update ili clean install?
P.S.
Po mogucstvu da mi ostanu sve igre/programi/sejvovi ?
shta savetujete ?
ja sam trenutno na rtmu (preko win 8.1 licenciran) sad kad izadje oficijalan jel da ga instaliram preko wu ili na fleshku pa update ili clean install?
P.S.
Po mogucstvu da mi ostanu sve igre/programi/sejvovi ?
shta savetujete ?
A sta da instaliras? pa vec ga imas...
To sto sad size ljudima to je isto to sto ti imas sa svim update.
Neće pa neće
Nađite kada je ponoć u Redmond, WA, tada će moći po ovdašnjem vremenu.Isto je tako i kod mene. Nece da se upgrade i to ti je![]()
Nađite kada je ponoć u Redmond, WA, tada će moći po ovdašnjem vremenu.
Time difference between Redmond, USA and Belgrade, Serbia is:
+9:0 hours
Belgrade is 9:0 hours ahead of Redmond
That means when it is 8:00 am in Redmond, it is 5:00 pm in Belgrade
Neće moći tako, čeka se ponoć tamo u Redmondu, to ne može da se promeni, nikakve vajde od menjanja vremena ovde. Čekajte do sutra u 9h ovde, tek onda će verovatno da prorade activacioni serveri.El probao neko da promeni datum? Dal to moze uopste bez neta da se pokrene jer na netu ce znati tacno vreme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari