Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Gde je @zeljko? i njegovo zauvek insider?

Moguće je i stopiranje dobijanja Insider Build-ova na ovoj verziji.

Prilozi

• Windows 10 x64-2015-07-15-22-05-41.png
    Windows 10 x64-2015-07-15-22-05-41.png
    425.4 KB · Pregleda: 126
Gde je @zeljko? i njegovo zauvek insider?

Sta ti sad nije jasno.... insider je to sto jeste, uvek ce koristiti beta sistem i to je to, vec je receno da imas opciju da se iskljucis iz insidera i da ostanes na RTM, ali tada ako se iskljucis i ostanes na RTM onda ces morat da je kupis i aktiviras ili neko drugo ilegalno resenje nadjes

Moguće je i stopiranje dobijanja Insider Build-ova na ovoj verziji.

Tacno receno je da mozes stopirat insider buildove ali nemozes ostati na RTM-u jer nakon toga on vise nece biti aktivan, vec je gabe napomenuo da ako se iskljucis/stopiras isti moras kupiti

Poslednja izmena:
Sta ti sad nije jasno.... insider je to sto jeste, uvek ce koristiti beta sistem i to je to, vec je receno da imas opciju da se iskljucis iz insidera i da ostanes na RTM, ali tada ako se iskljucis i ostanes na RTM onda ces morat da je kupis i aktiviras ili neko drugo ilegalno resenje nadjes

Ne znam da li će I posle 29 jula insider imati slow I fast ring. Uvek možeš staviti na slow I izabrati da ti ne instalira automatski build. Ranije verzije su imale trajanje od po 6 meseci tako da ni tu nije problem, neće ti isteći odmah verzija, možeš I kasnije instalirati .

Neće ni biti preveliki problem ni da se ostane insider, glavni posao je završen , neće biti toliko mnogo builda kao ranije a I sada je dosta stabilnije. Ova nova verzija 10.1 neće biti toliko velika promena.

Da, ovo sam cekao da neko potvrdi, ako iskljucite Insider program mislim da ce morati da se kupi licenca.

Ne znam da li će I posle 29 jula insider imati slow I fast ring. Uvek možeš staviti na slow I izabrati da ti ne instalira automatski build. Ranije verzije su imale trajanje od po 6 meseci tako da ni tu nije problem, neće ti isteći odmah verzija, možeš I kasnije instalirati .

Neće ni biti preveliki problem ni da se ostane insider, glavni posao je završen , neće biti toliko mnogo builda kao ranije a I sada je dosta stabilnije. Ova nova verzija 10.1 neće biti toliko velika promena.

Pa sad da, svaki build ima veremensko ogranicenje, generalno mozes sebe da spasis neke muke ako ga prolongiras koji mesec na slow ring-u

Jel primetio neko da je ovaj 10240 osetno brži od 10166 build-a? :) Meni radi primetno brže od 10166 na VMware Workstation-u.

@Zeljko nebitno je da li ce ostati aktiviran ako se ode na stop insider build u windows update , ja mislim da nece , saznace se da li je final , vec nedelju dana se prica ja de 10240.16384 i sad kada su insideri dobili besplatnu licencu kao nije :D

@Zeljko nebitno je da li ce ostati aktiviran ako se ode na stop insider build u windows update , ja mislim da nece , saznace se da li je final , vec nedelju dana se prica ja de 10240.16384 i sad kada su insideri dobili besplatnu licencu kao nije :D

Pa Wzor vec odavno nema coveka unutra vec i on kupi informacije iz nepouzdanih izvora... inace partneri microsofta su ipak sve velike kompanije i da su dobili oni moraju da cute

takodje moguce da je taj build na insideru stvarno RTM ali je editovan specijano za insidere

Poslednja izmena:
"Sto je babi milo, to joj se i snilo"

Link mrtav jer se cuca ko nenormalno. Bolje sacekati MS da izbaci. Valjda ce murphy78 sa luke pirata da izbaci uskoro :D

Ma predpostavnjam da je to nego kako ja sada imam win10 pro ako nemam kljuca za isti ? Ja sam insider, evo ide ova 120 verzija ali nekada sutra kada htjednem na novo dici win10, koji key koristiti ako je moja masina dobila free win10 ?

Tvoj ms akaunt ;)

Pošto mi je ovaj Insider nalog isključivo za testiranje Windows-a 10 na virtuelnoj mašini, upravo sam testirao šta se dešava kad se isključi dobijanje Insider build-ova... Windows ostaje i dalje aktiviran.

Prilozi

• Windows 10 x64-2015-07-15-22-34-53.png
    Windows 10 x64-2015-07-15-22-34-53.png
    302.9 KB · Pregleda: 130
Vrh Dno