Da vidim, slikaj i Blic u pozadini sa danasnjim datumom..:dMeni radi lepo insider hub.....![]()
Moze, on mi je jos validniji...samo udari "cenzuru" preko naslova, da se ne potresam.:dMoze "Kurir"?![]()
ili ce preci sa w7 na w10 ili ce windows da pukne samo tako, ovo im je zadnji voz definitivno... Posto je 8 bio fail, ja sam se posle navikao na 8.1 i dopao mi se. Win10 ako ostane u ovakvoj formi bice dobro, samo da ne dodaju nesto sto ce nas iznenaditi odjednom u rtm-u.
A bas sam pricao sa par ITevca kazu bar tako misle da je w10 bar za njih i njihova posla nepotrebna stvar , klasika hvale w7![]()
Moraju prvenstveno da su "sihronizovani" hardware/software inache sve ide u q...
Banalan primer je asus xonar ds ...
Ovde nesto ne stima od juce, pa jos juce kada sam ubacio 10158 windows sam primetio da mi Action Centar prikazuje da imam novo obavestenje a kada udjem u njega nema nista, onda ne mogu da nadjem insider hub... primera juce lepo uzmem u cortana da kucam i samo ukucam hub i odmah mi izbaci sta trazim a sada nista onda sam vec napsiao da me nervira sto su ibacili da moram da potvrdim kada prebacujem sliku sa monitora na led tv i obratno.
Imas u personalize , sveze instalirani samo imaju kao default!E gde da nadjem ovu plavu podlogu za desktop bas mi se dopada? Isao sam na upgrade I nemam je u opcijama za desktop a imam je prilikom pokretanja racunara pre ulaska u desktop??
Popodne se samo pojavio update na v 159. Instalirao. Ne vidim nikakve promene za sada, i dalje prijavljuje grešku prilikom restarta ili shut down -a, I dalje na desktopu piše da je verzija 130... Nista mi nije jasno
probaj ovako da ga ukjučiš http://www.winbeta.org/news/windows...e-pre-installed-heres-how-you-can-get-it-back
Popodne se samo pojavio update na v 159. Instalirao. Ne vidim nikakve promene za sada, i dalje prijavljuje grešku prilikom restarta ili shut down -a, I dalje na desktopu piše da je verzija 130... Nista mi nije jasno
Resili su, sad je bas "slim".Sta se desava sa taskbarom, jesu opravili onu glupost da ostaje iste sirine i kad odaberes small buttons? Jel iskljucivanje datuma menja nesto?
Sad probah, u horizontali je dobar ali u vertikali je siri i to verovatno upravo zbog datuma.E bar nesto da unormale.
instalirao sam update
kako je windows kvaran ne verujem
ladno prilikom tog update-a stavi onaj njihov browser kao default
Ma za horizontalni pitam, vertikalni nikad nisu ni znali da naprave. A ovaj je bio ok u 8ici i u preview u pocetku i onda su ga ursali, smanje se ikone a sirina ostane ista.Sad probah, u horizontali je dobar ali u vertikali je siri i to verovatno upravo zbog datuma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari