Devix89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.09.2013
- Poena
- 245
^
Mislim da neces moci nikako posle ako je preko virtuelne masine, znaci moras direktno da ubacis, pa makar i kao dual boot...
Insajder se vezuje uz maticnu kao i oem tako da nece mociGde si ovo procitao? Moze li Windows da zna da li je u pitanju realan sistem ili virtuelna masina?
Takodje, medju stavkama o tome da li treba staviti instalaciju Insider Preview-a stoji i jedna koja kaze:
"Download and install the preview only if you...Aren't installing it on your everyday computer."
http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-faq
Pa onda po tome nema razlike izmedju insider i ko rezervise win 10 za upgrade.Insajder se vezuje uz maticnu kao i oem tako da nece moci
Za ms nalog ali key je vezan za maticnu kao i oemPa onda po tome nema razlike izmedju insider i ko rezervise win 10 za upgrade.
Mislim da se insider vezuje za MS nalog.
Za insidere ide bez serijala, samo logovanje na nalog, insider hub je vezan za MS nalog.Za ms nalog ali key je vezan za maticnu kao i oem
Mislo sam na funkcionisanje windowsa u fulu, moze i bez MS naloga, ali ako hoces da ti app rade...Pa baš i nije vezan za nalog. Samo skinem verziju 10130 instaliram bez ključa i sam se aktivira.
Pa baš i nije vezan za nalog. Samo skinem verziju 10130 instaliram bez ključa i sam se aktivira.
Jedno pitanje, ne znam da li sam dobro pohvatao sve konce oko aktivacije... Pošto mi je Win 10 instaliran na laptopu sa važećim MS nalogom u svrhu testiranja, da li postoji ikakva mogućnost da taj nalog prebacim na desktop računar, pošto se kaže da će nalog biti vezan za mašinu? Recimo da deinstaliram Technical Preview sa laptopa i onda sa istim nalogom instaliram build 10130 na desktop mašinu? Ili je fora taknuto-maknuto, šta si uradio, uradio si...?
Taknuto maknuto, nema vracanja poteza, za tu masinu koja je prijavljna za insider.Jedno pitanje, ne znam da li sam dobro pohvatao sve konce oko aktivacije... Pošto mi je Win 10 instaliran na laptopu sa važećim MS nalogom u svrhu testiranja, da li postoji ikakva mogućnost da taj nalog prebacim na desktop računar, pošto se kaže da će nalog biti vezan za mašinu? Recimo da deinstaliram Technical Preview sa laptopa i onda sa istim nalogom instaliram build 10130 na desktop mašinu? Ili je fora taknuto-maknuto, šta si uradio, uradio si...?
kažeš kmspico aktivira ali defender blokira ključ? ako se ugasi defender i koristi alternativni internet security program i onda zaleči sa kmspicom?
KMSPico ce sigurno aktivator da objavi vrlo brzo posle finalne verzije 10-ke ali ce morati da se gasi Windows Defender ako hoces da koristis njihov aktivator i njihovu piratsku aktivaciju!
Što ne updejtuješ na 10130, poslednji oficijelni build, najbolje je držati se njih. Sve preko oficijelnog builda se menja skoro svakodnevno pa nikad neznaš šta će da ti zapadne.
Za oficijelne bar možeš da pročitaš o čemu se radi i gde su začkoljice. Meni je 10ka vezana MS account-om za 8.1 pa kada se sinhronizuje većina nameštanja sa 8.1 se nameste i u 10ki. Nešto od toga je pohranjeno u MS accountu pa se samo namesti.
Ne bi se kladio u to
Pogledajte prilog 173139
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari