D
Deleted member 46590
Guest
Ko hoće punu Cartana-u, nek se preseli u Ameriku, jedino tamo radi skoro kao što treba ali većini nije mnogo pričljiva.
Ko hoće punu Cartana-u, nek se preseli u Ameriku, jedino tamo radi skoro kao što treba ali većini nije mnogo pričljiva.
Може и без регистровања, овде се налазе имиџи а инсајдери (можда) добијају и легалну верзију касније.
Bilo je sve, ali niko ne zeli da cita...prvi put sam instalirao win 10 insider preview, ovaj build zadnji, 147, uključio insider hub u feature-ma, registrovo hotmail nalog, i logovan sam kao inajder, ali ne znam kako se šalje feedback, kako se odrađuju ti questovi? i da li mora 25 minimum za full licencu ili je dovoljno biti samo insider? inače, meni baguje realtek hd audio manager, i sa zvaničnim drajverima sa realtekovog sajtat isto.? kako se updateje sistem? malo mi je zbunjujuće ovo
Bilo je sve, ali niko ne zeli da cita...
Imas quest u insider hub ides u more i sve ti pise, feedback ce ti se sam otvoriti kada
kliknes na complete.
Oceni kako zelis i posalji.
Nije nista sigurno koliko treba odraditi, odradjujes sta ti izbaci.
Update imas u settings.
U kom smislu ti baguje audio manager?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari