- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Pa nije u redu za korisnike XP-a kojih ima jos uvek dosta, mogli su i za njih da proguraju taj KB update..
Meni na Win7 javilo isto za update za 10-ku
Ja tu nista ne bi diro![]()
A šta ako želiš 10-ku da instaliraš na novi ssd, da li postoji neka butabilna verzija W10??? Ništa ne kontam sada se prijavim i onda mogu da skinem but verziju 29. jula ili?
Kako 2 meseca, valjda ni mesec dana?2 meseca za bug fixove nije lose, a Win Hello?
Kako 2 meseca, valjda ni mesec dana?
Bice mesec, ali kada prodje Jun.29 jul , danas 1 jun ... par dana manje
Dakle, stvarno preteruješ - bolje si upoznat od Gabe Aul-a sa Windows 10.Ne kazem, mada me ne bi zacudilo da rade..
Kao sto je Gabe Aul na blogu napisao sta sve ne radi, pa ipak radi.
Nemam problem da napisem da radi kada je to istina, radi.
Sala na stranu, ljudi ali stvarno radi normalno sve kao do sada
sa predhodnim, zato se cudim i prosto mi nije jasno?
Pricamo o istom OS?, ima jos dosta ljudi kojima radi OK.
Pa ne rade se bug fixevi do trenutka izlaska OSa vec do izlaska RTMa! Kako mislite da 29. jula svima bude dostupan upgrade i pojave se tableti i laptopovi sa Win10, kad ce OEMi to instalirati? Nema toliko kineza da sve zavrse u poslednjih dan-dva! RTM mora izaci do kraja juna najdalje.29 jul , danas 1 jun ... par dana manje
Ne znam sta da ti kazem? da ti platim kartu do Cacka?Dakle, stvarno preteruješ - bolje si upoznat od Gabe Aul-a sa Windows 10.
Sumadinac kuco stara...ubi mi premijeru 32-bit sa tim "panoima" :d
Ovaj mi je na drugom hardu, cisto da probam kako radi..ovaj sam upgrade sa win 7.Pazi stvarno - ti si stavio 32-bitnu verziju, a možeš x64![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari