Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Pa nije u redu za korisnike XP-a kojih ima jos uvek dosta, mogli su i za njih da proguraju taj KB update..

nudili su im apgrejd na 3 sistema za smesne pare,sad vec moraju da plate. :)

Evo sta pise lol
0be2c612db22174a3be60dbdb0ae6daf.jpg

Ja se samo nadam da ce da ispeglaju sistem i da necu morati da instaliram one Net frameworkove i DX...VC itd kako bi mi radile pojedine Steam i starije igre... To je jedino sto me je nerviralo do sada na TP posle 9926 builda na kom je super sve radilo bar meni. Ovako vec sada dajem jaku 8 kao ocenu!

@krale

Posle tog limited time-a ide KMS Pico Ultimate edition 10 (Fight the Future) tako da nema problema oko toga, hteli su da pobede pirateriju e pa nece da moze. :p

Poslednja izmena:
Ja za sada ne brinem, imam studentsku licencu, valjda neće biti problema u skorije vreme.

Evo Gabe najavio 10134 verovatno ove nedelje, neće više dodavati ništa veliko, samo ispravljati greške .

Poslednja izmena:
2 meseca za bug fixove nije lose, a Win Hello?

Macrium Reflect u ruke pa napraviš dobar backup prvo pa ako si dovoljno radoznao i imaš vremena i živaca onda probaj. Ako ti ne valja, za 15tak minuta ti si nazad na početnoj tački.

Kako funkcionise to cudo? Kopira sve sa particije u iso a posle ga vraca tj odpakuje na drajv ??

Nemam pojma dokle su tu stigli, trebalo bi i to biti uključeno do RTM . Ovaj Network Beta isto piše soon , nisam baš propratio, ima neki tekst o njemu ?

A šta ako želiš 10-ku da instaliraš na novi ssd, da li postoji neka butabilna verzija W10??? Ništa ne kontam sada se prijavim i onda mogu da skinem but verziju 29. jula ili?

Evo i 32-bita radi dobro i bez problema...

Screenshot (16).png Screenshot (17).png

Sumadinac kuco stara...ubi mi premijeru 32-bit sa tim "panoima" :d

Ne kazem, mada me ne bi zacudilo da rade..:D
Kao sto je Gabe Aul na blogu napisao sta sve ne radi, pa ipak radi.

Nemam problem da napisem da radi kada je to istina, radi.

Sala na stranu, ljudi ali stvarno radi normalno sve kao do sada
sa predhodnim, zato se cudim i prosto mi nije jasno?
Pricamo o istom OS?, ima jos dosta ljudi kojima radi OK.
Dakle, stvarno preteruješ - bolje si upoznat od Gabe Aul-a sa Windows 10.

29 jul , danas 1 jun ... par dana manje
Pa ne rade se bug fixevi do trenutka izlaska OSa vec do izlaska RTMa! Kako mislite da 29. jula svima bude dostupan upgrade i pojave se tableti i laptopovi sa Win10, kad ce OEMi to instalirati? Nema toliko kineza da sve zavrse u poslednjih dan-dva! RTM mora izaci do kraja juna najdalje.

Oni će puštati ispravke i posle RTM verzije . Promenili su totalno sistem , više nema ni RC .

Ja mislim da je RTM vec izlezen za nekoj dan wzor najverovatno ce objaviti ISO od RTM

Pa i ja mislim da nije daleko, mozda neke 2 nedelje. Najdalje krajem meseca ali to ce vec biti gusto.

Nazad
Vrh Dno