- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
A sedmica je bas super optimizovana idi begaj
koristite taj TP i uzivajte, to samo moze biti bolje!
TP je skracenica za techical preview - fensi ime za betu.rolling release znaci da nece biti vise velikih numerisanih verzija kao do sad,vec ce da se kao i linuks apdejtuje periodicno uz verovatno kodna imena vecih promena.
tacno tako.nije alfa jer je funkcionalan build.
otkad je sveta i veka beta je funkcionalan build,narocito kod OS-eva,ali nema veze,ti si quotovao nesto sa neta i ti si u pravu.
Vajda nema da ima bete verzije posto su najavili Juli da ce izadje RTM mislim da nema vreme za bete i slicne zezalice inace do sad od windows svi su imali beta izdanje Windows XP/Vista imala 3-4 verzije beta a sto je naj iteresatno Vista je imala duri 6-7 verzija RTMsto ukazuje na to da je bio fiasko tek su je sredili sa SP2 i to sa debelim izmena u kernel isto 7 je imao vise beta verzija pa rc pa RTM е windows 8 nisam testirao samo sam cekao konecnu verziju isto i sa 10 tek kad izadje rtm instaliracu
![]()
Mene samo jedno nije jasno kako ce se razvivati po 15 godina vajda nema da bude windows 10 service pack 10
Dali sve te verzije imace vo iso izdanje ili msdn kao sto je sa svim windowsima
Ko zna mozda ce jednostavno kao na telefonima ici prefiksi GDR1, GDR2 i ice preko updata kao manji updatovi svakih godinu dana....
Ono sto je nepoznanica, kontam da ce se windows kasnije placat po koriscenju, u sustini taj koncept mi jos nije jasan.... znam da su do sad uzimali tonu love za nov sistem, za update nece moci uzet kes, plan da se iskoreni piraterija i da uzimaju daleko manje???
Pogotovo ovaj princip da nateraju ljude da svi imaju legalne microsoft naloge jer sa njima je nemoguca piraterija, piraterija je jedino moguca sa lokalnim nalogom (gde se nemoze koristiti windows store i online servisi) ....
nema beta,jer je ovo beta.a sta to nema na 8.1 sto nema ovde?sta to ne radi?bice licence na vremenski period,sami su rekli.godinu dana vazi ponuda da se sa 7,8,8.1 predje na win 10,posle zavrcu slavinu.niko jos nije pspominjao te licence koliko ce da traju,spekulise se na 5g,a da ce se prodavati godisnja licenca za neku smesnu cifru,a da ce 5togodisnje licence sa ozbiljnim klaudom i ofisom biti ono na cemu ce da zaradjuju.
Mislim da je najbolje da sacekas RTM ja sam probao onaj 10074 i sam vratio 8.1 preko image start je bio bagovit nekad hoce nekad neceDrugari, vrteo sam malo postove unazad, ali nisam našao to što me zanima. Koristi li neko od vas T.P kao primarni sistem? Isplati li se da rušim 8.1 i da se prebacujem na 10ku?
Inače gledam, postoji i neki insider preview, u čemu je štos?![]()
Pa radi kod nas ostalih, znaci do tebe je...Evo vec treci put pokusavam da pokrenem spartan na10122 i jos uvek ne uspevam jer me izbacuje iz programaVeliki bag
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari