nije direktno vezano za temu ali posto pokusavam da instaliram w10, a imam malo pre pomenuti problem (restart ne pomaze, probao sam 10x), kako da bios na maticnoj iz potpisa vratim na defaults?
Ipak sam instalirao sedmicu, ne mogu da se bakćem sa updateovima [emoji4]Vredi sigurno na toj tvojoj mašini samo se spremi na puno update-a, ima ih ko' pleve skoro svakodnevno.
А не, немам ја празан хард који ће да тестира партиционисање него само прву малу и системску обрадим, знам да могу само да обришем те две и кажем да инсталира на тај простор али некако волим да видим да је све урадио како очекујем.ne treba ti da pravis particiju,vec samo obrises postojece,selektujes disk i pustis njega da napravi sta mu treba,a posto ti komp podrzava UEFI tj sve u lancu podrzava,napravice 4 particije.
nije direktno vezano za temu ali posto pokusavam da instaliram w10, a imam malo pre pomenuti problem (restart ne pomaze, probao sam 10x), kako da bios na maticnoj iz potpisa vratim na defaults?
Da li ti je hard disk setovan u biosu na ide ili ahci ?
Nema za dz nista... Vec je bilo reci o tome, korisnik ce moci da koristi ali nece biti kao legalna verzija...
Jel ima neki link gde bi to mogao da procitam,bas tacno o cemu se radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari