WTF?!Microsoft is planning to enable normal transparency on 50 percent of Windows 10 testers and a blur effect like frosted glass on the other 50 percent. "If Windows Insiders really like the blur effect, we will add it to more areas and even consider making it the default instead of standard transparency."
Koliko ima zaposlenih u firmi?Za posao treba izbegavati MS Office uopste ovako globalno ko moze jer se od njega moze ocekivati samo citav niz zakrpa od kojih ce neka pre ili kasnije napraviti problem.
Mi smo sa Outlook 2010 mail klijentom imali citav niz problema i tada smo se pozdravili sa njim a rizikovati od verzije do verzije nema smisla jer treba nekoliko ljudi zaposliti samo da resavaju probleme sa Outlook i da ga testiraju.
Losi spam filteri su posebna prica, trebala bi mi jedna citava strana A4 formata da pisem o tome.
Stvari moraju da funkcionisu jednostavno, moraju se lako podesiti i moraju biti sinhronizovane. Vecina korisnika MS Outlook ne koristi 90% mogucnosti koje taj program ima.
Inace Tb sam pronalazi podesavanja sa servera.
Citav niz, uglavnom sa sertifikatima pa sve do zarazenih racunara i kriptovanih podataka.^I kakvih problema je to citav niz bilo?
Sa cijim sertifikatima ima problem, mejl servera? Moze da ima samo ako sertifikat nije dobro podesen. Primarno filtriranje djubreta se radi na serveru ne na klijentu. Ovo oko kriptovanja podataka nisam siguran da razumem.Citav niz, uglavnom sa sertifikatima pa sve do zarazenih racunara i kriptovanih podataka.
Ako nisi nikada pricao sa nekim telefonom i podesavao mu MS outlook a pritom da jedva zna engleski, probaj, dovesce te u predinfarktno stanje.
Htedoh da instaliram 10074, clean, bootujem sa usb3.0 i javi se sledece: We couldn't create a new partition or locate an existing one.
E sad, proguglah malo, ima neki nacin sa potpunim formatiranjem hdd-a, ali to ne smem. Dalje, nemam niti jedan drugi hdd, usb, sd u kompu.. I napravio sam ga butabilnim sa win7usb/dvd tool-om. Da li neko zna u cemu je problem?
Probaj sa ovima programom da kreiras USB .
https://rufus.akeo.ie/
Ja sam imao problema sa 3.0 USB portom, isto kod instalacije sistema, trazio mi pri instalaciji drajvere za isti.
Vredi sigurno na toj tvojoj mašini samo se spremi na puno update-a, ima ih ko' pleve skoro svakodnevno.Izvinjavam se što ovako upadam bez detaljnijeg čitanja teme ali nešto mi je prsao sistem pa hoću da ga ponovo instaliram i palo mi na pamet da probam 10-ku.
Vredi li da je instaliram, da li je stabilan ili ipak da ne stavljam kao glavni i jedini sistem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari